Πρώην αναπληρωτής CEO της Nexi Greece
Η Novibet προχώρησε στην ενίσχυση της διοικητικής της ομάδα ανακοινώνοντας την ένταξη του Νίκου Παπαδόγλου ως General Manager.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Παπαδόγλου έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις και έρχεται να ενδυναμώσει το όραμα του οργανισμού για δυναμική ανάπτυξη και πολυεπίπεδη αναβάθμιση σε διεθνή κλίμακα.
Η Novibet αυτή τη στιγμή έχει παρουσία σε 10 αγορές διεθνώς, ενώ απασχολεί περισσότερους από 1,000 εργαζομένους με γραφεία σε Ελλάδα, Μάλτα, Βραζιλία και Μεξικό.
Η έλευση του Νίκου Παπαδόγλου, στελέχους με διεθνώς αναγνωρισμένο έργο από θέσεις ευθύνης, σηματοδοτεί τη διαμόρφωση μιας διοικητικής ομάδας έτοιμης να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο, συνεχίζοντας την ήδη αξιοσημείωτη αναπτυξιακή τροχιά του οργανισμού, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.
Στις κύριες αρμοδιότητες του νέου στελέχους περιλαμβάνονται η επίβλεψη των παγκόσμιων επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Novibet στις υφιστάμενες αγορές, καθώς και η δημιουργία μιας κουλτούρας καινοτομίας που θα εγκαθιδρύσει τον οργανισμό μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.
Πριν την ένταξή του στη Novibet, ο Νίκος Παπαδόγλου διετέλεσε Deputy CEO στη Nexi Greece. Έχει επίσης διατελέσει Executive Directorστη Wind Hellas, ενώ αφιέρωσε έξι χρόνια στην Intralot έχοντας περάσει και από το ρόλο το Chief Commercial Officer.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει για ελάχιστους δασμούς 15 – 20% σε όλα τα προϊόντα της ΕΕ
- Βρετανικό δικαστήριο: Η JP Morgan πρέπει να σταματήσει τις αγωγές σε Viva και Καρώνη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ολοκλήρωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ανόδου
- Reuters: Τα ελληνικά τάνκερ θα συνεχίσουν να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο
- Φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων – Ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα
- Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τα ΑΤΜ της Πειραιώς – Πυρά αντιπολίτευσης, θεατές κυβέρνηση και ΤτΕ
- Τυχερά παιχνίδια: Πάνω από 6,7 δισ. ευρώ ο τζίρος στο 5μηνο
- ΟΠΑΠ: Με 100% στη Stoiximan, καθώς εξαγόρασε το 15,51% με 91,6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις