"Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας μου (σ.σ. Τζέικ Σάλιβαν) μού λέει πως είμαστε κοντά, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμη"
Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως έχει την «ελπίδα» ότι θα συμφωνηθεί και θα τεθεί σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς «ως την προσεχή Δευτέρα» 4η Μαρτίου.
Ο αμερικανός πρόεδρος το πιστεύει, καθώς συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να κλειστεί συμφωνία που θα συμπεριλαμβάνει ιδίως την απελευθέρωση ομήρων του στρατιωτικού βραχίονα του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.
«Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας μου (σ.σ. Τζέικ Σάλιβαν) μού λέει πως είμαστε κοντά, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμη.
Ελπίζω ότι ως την προσεχή Δευτέρα, θα έχουμε κατάπαυση του πυρός», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Τύπο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του για να παραβρεθεί σε πολιτική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράταση και για το 2026 απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για πληγείσες από φυσικές καταστροφές περιοχές
- Μητσοτάκης: Σε 15 μέρες οι ανακοινώσεις για τις ενεργοβόρες βιομηχανίες
- Καστελόριζο: Βυθίστηκε σκάφος της Frontex – Ανάμεσα στους τραυματίες η πρέσβειρα της Εσθονίας
- ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 3556/2007
- Attica Group: Ανανέωση στόλου με αγορά τριών νέων πλοίων
- ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η μεταφορά έδρας στο Λουξεμβούργο – Μετονομασία σε Allwyn AG
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ήπια κέρδη με το βλέμμα στο πετρέλαιο – Ράλι 9% από Commerzbank
- ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








