Διεθνή

Ο Μπάιντεν φταίει για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο, λέει ο Τράμπ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Για όλα φταίνε οι άλλοι, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ σε τίποτα

Στην ακρίβεια και στην εκτόξευση των τιμών του πετρελαίου λόγω του πολέμου με το Ιράν αναφέρθηκε με νέα ανάρτησή του στο Truth Social ο Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρώντας να αποσυνδέσει την κυβέρνησή του από τις αυξήσεις που επιβαρύνουν τους Αμερικανούς καταναλωτές.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποστήριξε ότι οι ανατιμήσεις που καταγράφονται σε ολόκληρη τη χώρα αποτελούν συνέπεια των πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης και όχι της δικής του προεδρίας.

«Ελπίζω όλοι να αντιλαμβάνονται ότι οι αυξήσεις των τιμών σε ολόκληρη την Αμερική προκλήθηκαν από τον Sleepy Joe Biden και την κυβέρνηση Biden και όχι από τον “TRUMP”», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο Τραμπ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πετρέλαιο, σημειώνοντας ότι ακόμη πως η τιμή του είχε φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα επί προεδρίας Μπάιντεν. Παράλληλα, συνέδεσε την ενεργειακή αναταραχή με τη συνεχιζόμενη στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του ότι οι ΗΠΑ απέτρεψαν την Τεχεράνη από το να αποκτήσει πυρηνικό όπλο.

Ο Τραμπ εκτίμησε ότι το πετρέλαιο θα «πέσει σαν πέτρα» όταν τερματιστεί η στρατιωτική σύγκρουση με το Ιράν, προσθέτοντας με νόημα ότι αυτό «δεν θα αργήσει».

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διεθνή

close menu