Σε φάση αλλαγής σελίδας η Galanis Sports Data μετά από χρόνια οικονομικής πίεσης και ζημιών
Η εταιρεία Galanis Sports Data, από τις ιστορικότερες εταιρείες καταγραφής και ανάλυσης αθλητικών δεδομένων στην Ελλάδα, που ίδρυσε ο Κώστας Γαλάνης, επιχειρεί να γυρίσει σελίδα έπειτα από μια πολυετή περίοδο οικονομικών δυσκολιών.
Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία βρέθηκε αντιμέτωπη με μειωμένα έσοδα, αρνητικά αποτελέσματα που δημιούργησαν ασφυκτικές συνθήκες στη λειτουργία της. Η εικόνα αυτή οδήγησε σε σταδιακή υποχώρηση της επιρροής της στον χώρο των αθλητικών δεδομένων, έναν τομέα που εξελίσσεται ραγδαία και απαιτεί διαρκείς επενδύσεις.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση επιχειρείται νέος διοικητικός και επιχειρησιακός σχεδιασμός με στόχο την ανασυγκρότηση.
Το ανανεωμένο διοικητικό σχήμα διαμορφώνεται ως εξής:
Σύμβουλος Διοίκησης παραμένει ο ιδρυτής, Κώστας Γαλάνης
Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ηλίας Ρούπτσος
Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Μπίκας
Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Θανάσης Μπασδέκης
Ο επιχειρηματίας Ηλίας Ρούπτσος είναι γνωστός για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον χώρο της τεχνολογίας και των ψηφιακών υπηρεσιών. Είναι βασικός μέτοχος και υψηλόβαθμο στέλεχος στην τεχνολογική εταιρεία InNews.
O αδελφός του Κώστας Ρούπτσος δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και ανάπτυξης ψηφιακών εφαρμογών και έχει συμμετάσχει σε έργα όπως η ψηφιοποίηση υπηρεσιών και εφαρμογών (π.χ. συστήματα VAR σε ελληνικό ποδόσφαιρο). Ο Κώστας Ρούπτσος είναι επίσης πρόεδρος και βασικός μέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος Ιστορικός Γ.Σ.Σ. Ποδοσφαιρική Α.Ε. μετά την πρόσφατη ανασύνθεση της ομάδας (με αύξηση κεφαλαίου και νέα διοικητική δομή).
Ο Θανάσης Μπασδέκης είναι Founder & Managing Director στη BASELINE-Y Sports Management & Consulting, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται σε θέματα sports management, marketing και συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον αθλητισμό. Εχει εμπειρία σε ρόλους χορηγιών και προώθησης αθλητικών και χορηγικών προγραμμάτων, με αναφορές σε συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ ως υπεύθυνος χορηγιών σε διοργανώσεις.
Η νέα διοίκηση κάνει λόγο για επενδύσεις και τεχνολογική αναβάθμιση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυξάνονται τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού που εργάζονται στην ελεύθερη αγορά
- Ο Γιάννης Έξαρχος αναλαμβάνει Brand & Communications Senior Manager στη Stoiximan
- Σούπερ μάρκετ: Πάνω 8% ο Ιανουάριος με ώθηση από τρόφιμα και ανατιμήσεις
- Διάψευση Λευκού Οίκου για τη στρατιωτική συνοδεία πετρελαιοφόρων στα Στενά του Ορμούζ
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - 2026 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
- Στενά του Ορμούζ: Ο Κρις Ράιτ είπε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ συνόδευσε για πρώτη φορά δεξαμενόπλοιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Οι δηλώσεις Τραμπ για «σχεδόν ολοκλήρωση» του πολέμου στο Ιράν έφερε κέρδη
- Γουίτκοφ: Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι δεν έχει μοιραστεί πληροφορίες με το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









