Από τις συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια έχασε τη ζωή του φίλαθλος της ΑΕΚ
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με τον Υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, κ. Ταουλάντ Μπάλλα, στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς.
Ο Υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα επεισόδια με χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. Φίλαθλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ήρθαν στην Αθήνα για το σημερινό αγώνα ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε φίλους της ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Προανήγγειλε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για σήμερα με άγνωστο περιεχόμενο
- Wall Street: Απορροφά τις απώλειες της προηγούμενης εβδομάδας
- Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης – Εκκινεί η καταχώριση τίτλων μεταφοράς συντελεστή δόμησης
- ΗΠΑ: Οριακή ενίσχυση της βιομηχανικής παραγωγής τον Φεβρουάριο
- Shell: Η παγκόσμια ζήτηση LNG θα αυξηθεί παρά την αστάθεια του πολέμου στο Ιράν
- ΟΛΠ: Αντιδράσεις από σωματεία για την εκφόρτωση στρατιωτικού υλικού με προορισμό το Ισραήλ
- Profile Software: Εξετάζουμε εναλλακτικές περιπτώσεις εξαγορών κυρίως εκτός Ελλάδος
- Ισπανία: Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








