«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Τζεφ και τη Λόρεν για να υλοποιήσουμε το όραμά τους», δήλωσε
Ο Τομ Τέιλορ, ένα πρώην στέλεχος της Amazon, θα ηγηθεί του Bezos Earth Fund, ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλαμβάνοντας τη θέση του Άντριου Στιρ, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου το Φεβρουάριο.
Ο Τέιλορ, ο οποίος ήταν ανώτερος αντιπρόεδρος της Alexa, θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Earth Fund, το οποίο ιδρύθηκε με την προσωπική περιουσία του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, για να επενδύσει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής αυτή τη δεκαετία.
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Τζεφ και τη Λόρεν για να υλοποιήσουμε το όραμά τους και είμαι ευγνώμων που κληρονομώ μια απίστευτα ικανή ομάδα», δήλωσε ο Τέιλορ σε μια ανάρτησή του στο LinkedIn.
Ο Τέιλορ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Amazon το 2022.
Το ταμείο, που δημιουργήθηκε το 2020, έχει μέχρι στιγμής διανείμει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DOTSOFT Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση DOTSOFT Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Berkshire Hathaway: Σε υψηλό 15 μηνών η μετοχή μετά τις κινήσεις Άμπελ και τα ισχυρά κέρδη
- Σπίρτζης για Αρειο Πάγο και υποκλοπές: Παρακμή και συγκάλυψη
- ΗΠΑ: Κάτω από τα 300 εκατ. βαρέλια τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου – Χαμηλό 43 ετών
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα, σε επίπεδα ρεκόρ ο Stoxx 600 – Πετρέλαιο και Ορμούζ στο επίκεντρο
- Κολομβία: Τουλάχιστον 52 νεκροί από ισχυρό σεισμό 7,4 Ρίχτερ – Κατέρρευσαν κτίρια, εγκλωβισμένοι στα ερείπια
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κοκκινόχωμα Καβάλας – Μήνυμα από το 112
- Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Μπαίνει στη μάχη για ένα απειλούμενο βάτραχο από ενεργειακό έργο στη Χιλή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








