Ο γερουσιαστής Βανς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων
Τον γερουσιαστή Τζέιμς Ντέιβιντ Βανς (Τζ. Ντ. Βανς) επέλεξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ως τον αντιπρόεδρό του σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές.
«Έπειτα από μακρά διαβούλευση και σκέψη, λαμβάνοντας υπόψη τα τεράστια ταλέντα πολλών, αποφάσισα ότι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ είναι ο γερουσιαστής Τζ. Ντ. Βανς από την σπουδαία πολιτεία Οχάιο», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.
Σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο Βανς θεωρείται ανερχόμενο αστέρι των Ρεπουμπλικάνων, και επιλέχθηκε στο πλευρό του Τραμπ σε αυτήν την εκλογική κούρσα.
Επίθεση από Μπάιντεν
Μετά την ανακοίνωση του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ ότι επέλεξε τον Τζ. Ντ. Βανς για αντιπρόεδρό του στην περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέκρινε τον γερουσιαστή από το Οχάιο ότι φιλοδοξεί να πλήξει φορολογικά τη μεσαία τάξη και να ευνοήσει παράλληλα τους πλούσιους.
Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανέφερε πως παρά «τα μεγάλα λόγια» του για την εργατική τάξη, ο γερουσιαστής του Οχάιο και ο Τραμπ «θέλουν να αυξήσουν τους φόρους για τα νοικοκυριά της μεσαίας τάξης, αλλά να τους περικόψουν για τους πλούσιους».
«Λοιπόν, δεν σκοπεύω να τους το επιτρέψω», υπογραμμίζει ο Τζο Μπάιντεν στην ανάρτηση που καταλήγει με το μήνυμα: «Προστατέψτε τη Δημοκρατία. Νικήστε (το δίδυμο) Τραμπ-Βανς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Διακοπές – ακρίβεια: Φιλοξενία, μαγείρεμα στο κατάλυμα και ψώνια σε σούπερ μάρκετ και φούρνους
- Δήμας: Μέσα στο καλοκαίρι οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στον υφιστάμενου ΒΟΑΚ
- Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία: Κόπηκε η παροχή καυσίμου στο Boeing 787 – Οι διάλογοι των πιλότων
- Bloomberg: Η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – ΕΕ εξαρτάται από τα αυτοκίνητα, τα γεωργικά προϊόντα και τον… Τραμπ
- Aνασφάλιστα οχήματα: Βρέθηκαν πάνω από 300.000 και τους περιμένουν τσουχτερά πρόστιμα
- Συνήγορος του Καταναλωτή: Νέο πλαίσιο με δημιουργία ανεξάρτητης Αρχής το α΄εξάμηνο του 2026
- ΗΠΑ: Οι τελωνειακοί δασμοί ξεπέρασαν τα 100 δισ. δολάρια τον Ιούνιο
- Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αττική
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις