Απαντώντας έτσι στο κάλεσμα του Μασκ να παλέψουν σε κλουβί!
Την ώρα που η κόντρα με τον Έλον Μασκ μαίνεται, ο επικεφαλής και ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ φαίνεται να συνεχίζει τις προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες.
Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram την Τρίτη 11/7, ο δύο φορές πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC Ίσραελ Αντεσάνια δείχνει τον Ζούκερμπεργκ, μαζί με τον Αντεσάνια και τον επίσης πρωταθλητή του UFC Άλεξ Βολκανόβσκι, να προπονούνται σε ένα γυμναστήριο στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα.
«Δεν υπάρχει κάτι ψεύτικο με τον Μαρκ», σχολίασε ο Αντεσάνια στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αυτό είναι σοβαρή δουλειά!!!»
Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta σχολίασε τη φωτογραφία, αναφέροντας: «Είναι τιμή μου να προπονούμαι μαζί σας παιδιά!».
Στη φωτογραφία, ο Ζούκερμπεργκ φαίνεται πως γυμνάζεται πραγματικά.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta είναι φανατικός οπαδός του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) εδώ και πολύ καιρό. Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει συχνά βίντεο με την προπόνησή του. Έχει πάρει μέρος ακόμη και σε τουρνουά!
Πριν περίπου ένα μήνα ο Έλον Μασκ προκάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta να παλέψει μαζί του σε κλουβί, με τον Ζούκερμπεργκ να απαντά ζητώντας του την τοποθεσία της συνάντησης. Στο «Octagon» του Λας Βέγκας, αποκρίθηκε ο ιδιοκτήτης του Twitter, αναφερόμενος σε χώρο που φιλοξενεί αγώνες του UFC.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αποκαθήλωση Μητσοτάκη από Αντώνη Σαμαρά
- Κριτική σε Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική από Κώστα Καραμανλή
- Alpha Trust – Ανδρομέδα: Κάτω από 5% η συμμετοχή της Regina Company
- Φον ντερ Λάιεν: Λόγω αύξησης των τιμών του πετρελαίου, δεν θα μειώσουμε το πλαφόν στο ρωσικό
- Τραμπ: «Ο Χαμενεί είναι εύκολος στόχος, αλλά δεν θα τον βγάλουμε από τη μέση, προς ώρας…»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες καθώς η σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν κλιμακώνεται
- Ideal: Την Τετάρτη 18 Ιουνίου σε διαπραγμάτευση 8 εκατ. νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο
- Alpha Bank: Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις