Το πλοίο είναι βρετανικό και το πλήρωμά του ασφαλές
Οι Χούθι της Υεμένης ανακοίνωσαν σήμερα ότι στοχοθέτησαν το εμπορικό πλοίο Rubymar στον κόλπο του Άντεν και τώρα το πλοίο κινδυνεύει να βυθιστεί, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της οργάνωσης Γιαχία Σαρέα.
Το πλοίο είναι βρετανικό και το πλήρωμά του ασφαλές, πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ σημείωσε ότι οι Χούθι κατέρριψαν ένα αμερικανικό drone στη Χοντέιντα.
Ένα εμπορικό πλοίο με σημαία Μπελίζ, που είναι εγγεγραμμένο στη Βρετανία και η διαχειρίστρια εταιρεία του βρίσκεται στον Λίβανο, δέχθηκε χθες Κυριακή επίθεση στα στενά Μπαμπ αλ Μάντεμπ, στα ανοικτά της Υεμένης, ανακοίνωσε η βρετανική εταιρεία ασφάλειας εξειδικευμένης θαλάσσιες μεταφορές Ambrey.
Η υπηρεσία ναυτικής ασφάλειας της Βρετανίας (UKMTO) ανέφερε ότι το πλήρωμα εγκατέλειψε ένα πλοίο έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτό όταν έπλεε στα ανοικτά της Υεμένης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης: 12 παρεμβάσεις κατά της γραφειοκρατίας με έμφαση στην ανάπτυξη
- Επ. Ανταγωνισμού: Εκτόξευση κόστους και έλλειμμα διαφάνειας στις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας και ασφάλισης
- FT: Οι αμφιλεγόμενες συναλλαγές της Deutsche Bank με ιταλικές τράπεζες και ο ελεγχόμενος CEO
- ΟΛΠ: Νέος αναπληρωτής CEO o Chen Dong
- BayWa r.e. Solar Trade – WHES: Αποκλειστική συνεργασία διανομής στην ευρωπαϊκή αγορά
- Μασούτης (ΕΒΕΘ): Επικρατεί αναρχία στην αδειοδότηση φωτοβολταϊκών έργων – Έχει κορεστεί ο κλάδος
- Η γλυκιά μυρωδιά της ευτυχίας: Ποιο άρωμα επιλέγει η Σκλεναρίκοβα ως μαμά
- Χολαργός: Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις