Νέα

Τι γύρευαν Κοντόπουλος (ΕΧΑΕ) και Μανωλίδου (Ελληνική Αγωγή) στην Πόλη

Γιατί ο επικεφαλής του ΧΑ βρέθηκε στην απονομή

Πολύς και εκλεκτός κόσμος από την Αθήνα συγκεντρώθηκε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή της Πόλης πριν από λίγα 24ωρα, στη συγκινητική εκδήλωση του δεύτερου κύκλου απονομής υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη. Τις υποτροφίες προσέφερε ο Πολίτης επιχειρηματίας Βύρων Νικολαϊδης, ιδρυτής της PeopleCert.

Τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι όπως ο Άρης Πορτοσάλτε, γνωστοί δικηγόροι όπως ο Σταύρος Κουμεντάκης, η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη Ευγενία Μανωλίδου, με την οποία, εξάλλου, ο κ. Νικολαϊδης συνεργάζεται εδώ και κάποια χρόνια λόγω των πιστοποιήσεων των Αρχαίων Ελληνικών στην ”Ελληνική Αγωγή”.

Ένας, όμως, συγκεκριμένα ήταν αυτός που προσείλκυσε την προσοχή και την απορία πολλών από τους παριστάμενους, για την παρουσία του: Ο Προέδρος της ΕΧΑΕ, Γιάννος Κοντόπουλος.

Πληροφορίες θέλουν τους δύο άνδρες να συνδέονται με φιλία. Εξάλλου, ο Βύρων Νικολαϊδης είχε προσκαλέσει πολύ κόσμο, λόγω φιλικών σχέσεων, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκτός από επιφανή μέλη της ελληνικής μειονότητας στην Πόλη.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και αυτοί που αναφέρουν ότι η παρουσία του κ. Κοντόπουλου στην εκδήλωση κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν σε αυτή τη δεδομένη στιγμή, καθώς προσπαθεί εδώ και καιρό να ”ψήσει” τον Βύρωνα Νικολαϊδη να μπει στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο ίδιος, βέβαια, δεν έχει το ελληνικό χρηματιστήριο προτεραιότητα, όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς, στοχεύοντας καταρχήν σε αυτό της Νέας Υόρκης. ¨Ομως διακαής πόθος του Κοντόπουλου, που πήρε και αύξηση στο μισθό του, είναι το Χρηματιστήριο Αθηνών να αποτελέσει τη δευτερεύουσα αγορά για την Peoplecert αν η τελευταία εισέλθει σε ξένο Χρηματιστήριο. Ετσι, θα πάρει και λίγο από το μεδούλι της. 

Σε κάθε περίπτωση, η αίθουσα στη Μεγάλη του Γένους την προηγούμενη Παρασκευή ήταν ασφυκτικά γεμάτη, κάτι που πρέπει να πιστωθεί σαν επιτυχία στον Πολίτη επιχειρηματία.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu