Καταρρίφθηκαν οι ισχυρισμοί περί εκκρεμοδικίας και δεδικασμένου ενώ η διαδικασία περνά στο στάδιο της εισαγγελικής πρότασης
Με ομόφωνη απόφασή του, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας απέρριψε τα αιτήματα που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των στελεχών της ΕΡΓΟΣΕ, δίνοντας το «πράσινο φως» για την κανονική διεξαγωγή της διαδικασίας.
Επίσης απορρίφθηκαν τα αιτήματα για αποστολή προδικαστικών ερωτημάτων στο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ενστάσεις απαράδεκτου της ποινικής δίωξης λόγω δεδικασμένου για συγκεκριμένους κατηγορουμένους της ΕΡΓΟΣΕ.
Για έναν κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική του δίωξη λόγω εκκρεμοδικίας και απέρριψε την ένσταση ακυρότητας της ασκηθείσας ποινικής δίωξης σε βάρος του.
Τέλος το δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις ακυρότητας του κλητηρίου θεσπίσματος που υποβλήθηκαν από συνήγορους υπεράσπισης των κατηγορουμενων και από ένα συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας.
Αυτή τη στιγμή η εισαγγελέας αναπτύσει την κατηγορία σε βάρος των κατηγορουμένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξημένη η οικοδομική δραστηριότητα τον Απρίλιο – Διψήφια άνοδος σε επιφάνεια και όγκο
- Το Amazon Leo φέρνει σήμα στα κινητά τηλέφωνα απευθείας από το διάστημα
- COSMOTE 5G+ Priority Pass: Αναβαθμισμένη 5G+ εμπειρία αποκλειστικά από την COSMOTE TELEKOM
- Σεισμός 7,1 ρίχτερ στην Ιαπωνία και προειδοποίηση για τσουνάμι
- Νέα προγράμματα κατάρτισης στη ΔΥΠΑ με έμφαση στις ειδικότητες υψηλής ζήτησης
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Γνωστοποίηση αγοράς ιδίων μετοχών της 27.7.2026
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Ομόφωνο “όχι” του Εφετείου Λάρισας σε όλα τα αιτήματα των κατηγορουμένων της ΕΡΓΟΣΕ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








