Παρέχει ένα πλήρες πακέτο στον κτηνοτρόφο και την κτηνοτροφική επιχείρηση
Η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αποτελεί στρατηγική επιλογή της Πειραιώς. Λαμβάνοντας υπόψη τις εποχικές και οικονομικές ιδιαιτερότητες του αγροτικού τομέα, η Πειραιώς ανέλαβε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε μνημόνιο συνεργασίας με τις εταιρείες “Milkplan Α.Ε.” και “Γαίας Έργον Α.Ε.”, για την ενίσχυση των κτηνοτρόφων και των κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.
Το “One stop shop Κτηνοτροφίας”, στηριζόμενο στις αρχές της ευζωίας και της βιοσφάλειας, θα παρέχει ένα πλήρες πακέτο στον κτηνοτρόφο και την κτηνοτροφική επιχείρηση, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία ή την επέκταση των εγκαταστάσεων, τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και τη χρηματοδότηση των επενδύσεών του, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βιωσιμότητά τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Στο μικροσκόπιο πάνω από 100 εταιρείες τροφίμων για το Μικτό Περιθώριο Κέρδους
- Πιθανή επανεξέταση της συμμετοχής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ βλέπει ο Ρούμπιο λόγω Ιράν
- Εκπνέει απόψε 31/3 η προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ
- BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC - Οικονομική έκθεση BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Πληρώνονται σήμερα 31/3 από τον ΟΠΕΚΑ όλα τα επιδόματα του Μαρτίου
- Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη κυκλοφορία σε Κηφισίας και Κηφισό
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








