Ως πρώτη επιλαχούσα Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε
Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ορκίσθηκε η Πόπη Τσαπανίδου κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.
Η κυρία Τσαπανίδου, έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.
Ο προεδρεύων Α’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης ευχήθηκε στην κυρία Τσαπανίδου εκ μέρους του Σώματος καλή επιτυχία στο έργο της.
«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια», σχολίασε ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή, η ίδια είπε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».
Η Αθηνά Λινού, είναι 14η ανεξάρτητη βουλευτής του Κοινοβουλίου κατά την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο. Μετά την διαγραφή της κυρίας Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αριθμεί 34 βουλευτές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών, χωρίς ταυτότητα
- “Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού”: Απόψε 10/07 η εντυπωσιακή πανσέληνος
- Αχιλλέας Κανάρης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου CEO της Vodafone Ελλάδος – Απόγονος του μπουρλοτιέρη «δεν θα μπορούσα να μην είμαι έτοιμος για μάχες»
- ΕΤΑΔ: Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μίσθωση η «Οικία Brunetti» στην Κω
- Ford: Ανακαλεί 850.318 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος στην αντλία καυσίμου
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν
- Τουρκία: Συνελήφθη ακόμα ένας δήμαρχος της αντιπολίτευσης
- ΟΑΣΑ: Ξεκινά διαδικασία ποινικών ρητρών κατά της αναδόχου εταιρείας για τα πρόσφατα συμβάντα σε λεωφορεία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις