Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης η συνάντηση της ελληνικής πλευράς με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών και σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα με γνώση των διαπραγματεύσεων, ως σημείο εκκίνησης για τις διαρθρωτικές κινήσεις λαμβάνεται το ύψος του 2% του ΑΕΠ.
Άρα, κατά τον ίδιο παράγοντα, αυτό μπορεί να μειωθεί στη συνέχεια της διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα επίσης με τον συγκεκριμένο παράγοντα, «όποιος και εάν είναι ο αριθμός, ισχύει και για τα καλά και για τα κακά μέτρα».
Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο το νέο υπερταμείο για τις αποκρατικοποιήσεις και ο υπουργός αποχώρησε χωρίς δηλώσεις. Το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο τα θέματα της ενεργειακής πολιτικής (ΝΟΜΕ κ.λπ.). Σύμφωνα με παράγοντα του υπουργείου, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, ενώ θα υπάρξει νέα συνάντηση σε υπουργικό επίπεδο στο τέλος της εβδομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Winex Investments απέκτησε 2,8 εκατ. μετοχές της AKTOR έναντι 31,5 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο οι δείκτες στο κλείσιμο της εβδομάδας
- Πακιστάν και Ιράν, με προτροπή Κίνας, αναζητούν δίοδο για νέες συνομιλίες με τις ΗΠΑ
- ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο «βασιλιάς» πάει στη Φιλαδέλφεια για τα επόμενα δύο χρόνια
- Fais Group: Στα 3,28 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών
- Ο Τραμπ προειδοποιεί Κίνα και Ρωσία να μην εμπλακούν στο Ιράν – «Θα ήταν πολύ κακό γι’ αυτές»
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Νετανιάχου: Συναντάει τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Τρίτη (28/7)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








