Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εικονολήπτης των NY Times, που κάλυπτε τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπεσε νεκρός από ρωσικά πυρά στην περιοχή Ιρπίν έξω από το Κίεβο ενώ ένας συνάδελφός του τραυματίστηκε. Ο άνδρας πού σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ είναι 51 ετών, κάλυπτε τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου.
Η πληροφορία προέρχεται από τον αρχηγό της αστυνομίας της Περιφέρειας του Κιέβου.
Τι αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης
Ο Guardian αναφέρει ότι πρόκειται για τον βραβευμένο δημοσιογράφο Μπρεντ Ρενό, που σκοτώθηκε όταν ρωσικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ σε αμάξι στο Ιρπίν.
Την είδηση μετέδωσε και το Sky News σημειώνοντας ότι δεν έχει καταφέρει να διασταυρώσει την πληροφορία, ενώ ως πηγή ανέφερε την αστυνομία Κιέβου. Στη συνέχεια η αναφορά στους New York Times αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε από τη φράση «δημοσιογράφος δυτικού μέσου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Αγγλία λαχτάρισε από το Κονγκό, αλλά στο τέλος χτύπησε ο Χάρι Κέιν
- Πολιτική καταδίκη και οδύνη για το δολοφονικό εμπρησμό και το θάνατο της Βάγιας Νέστορα
- Λαγκάρντ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε το τζίνι να βγει από το μπουκάλι και ο πληθωρισμός να ανέβει»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα και κατοχύρωση κερδών
- Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη
- Wall Street: Νέο ιστορικό υψηλό για Dow Jones, πιέσεις στον Nasdaq από τις ρευστοποιήσεις στα τσιπ
- Γουόρς (Fed): Ο πληθωρισμός παραμένει «πολύ υψηλός» – Κανένα σήμα για τα επιτόκια Ιουλίου
- Φωτιά στη Φθιώτιδα – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, μηνύματα 112 για εκκενώσεις χωριών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








