Αθλητισμός

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ ρίχνονται στις πρώτες μάχες των πλέι οφ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Οι τρεις ελληνικές ομάδες ψάχνουν το πρώτο βήμα για τα League Phase έχοντας να διαχειριστούν απουσίες και αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θέλουν απόψε (20/8) να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης και να βρεθούν στις League Phase των Europa και Conference League.

Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Χράντετς Κράλοβε (21:30) και θέλουν να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο Conference League.

Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά κοντράρεται με τη Μπραν στην Τούμπα, για τα playoffs του Conference και οι Κρητικοί με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (21:00), για τα playoffs του Europa.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Χράντετς Κράλοβε για τα πλέι οφ του Conference League.

Οι «πράσινοι» αρχικά δεν είχαν ανακοινώσει αποστολή, και λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό το γιατί, καθώς ο Τζέικομπ Νίστρουπ αποφάσισε να προβεί σε μια αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Δανός τεχνικός αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος αντικατέστησε τον Ανάς Ζαρουρί, κρίνοντας ότι ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός θα είναι πιο χρήσιμος σε αυτά τα παιχνίδια.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Πένια, Κότσαρης, Τσάβες, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Ντε Φράι, Τετέι, Γιάγκουσιτς, Ντέσερς, Αντίνο, Πάλμερ Μπράουν, Τσέριν, Κοντούρης, Τσάπρας, Ταμπόρδα, Καμαρά, Πελίστρι, Μπινιάρης, Φαν Ντρόνγκελεν, Ραστόντερ, Κυριακόπουλος, Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τετάρτης (19/8) την προετοιμασία του, o Λίσι δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως συνηθίζει, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα και οι απουσίες είναι ήδη γνωστές.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προπονήθηκε ατομικά και ο Τάχα Άλι συμμετείχε μόνο σε μέρος της προπόνησης.

Όλα αυτά, την ώρα που δεν υπολογίζεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τα δύο ματς, μετά την αποβολή του στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό προκριματικό και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Ο Χρήστος Κόντης δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, με τον Nίκο Μαρινάκη να συνεχίζει τη θεραπεία του, ενώ ο Μπόρχα Γκονθάλεθ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται.

Από την πλευρά της ΤΣΣΚΑ, μοναδική σημαντική απουσία είναι αυτή του εξτρέμ Αλεχάνδρο Πιεδραΐτα, ο οποίος είναι τραυματίας.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu