Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κάρλος Περούγκα, έχοντας στο πλευρό του τον Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και τον Εμίλιο Πέρεθ
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε (21:45) την Εφές, στο πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς για τα playoffs της φετινής Ευρωλίγκας, ψάχνοντας τη νίκη που θα του δώσει και την πολυπόθητη πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι!
Ανάμεικτα τα συναισθήματα που προέκυψαν από την προηγούμενη εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, αφού αρχικά κατάφερε να κάνει το break με νίκη 81-77, απαντώντας στην εκτός έδρας νίκη της αντιπάλου του και παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1, όμως δύο μέρες αργότερα ηττήθηκε με 85-82, αποτέλεσμα το οποίο οδήγησε τη σειρά σε Game 5.
«Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς που δώσαμε σε αυτή τη σειρά ήταν πολύ κλειστά. Η Εφές έχει πολύ έμπειρους παίκτες, παλεύει. Όμως, πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και στην επίθεση να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει του ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Από την άλλη, ο Λούκα Μπάνκι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπομπουά, ενώ στις δηλώσεις του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έκανε λόγο για περισσότερα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα του, χωρίς όμως να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.
«Είμαστε στον τελευταίο αγώνα μιας απίστευτης σειράς playoffs απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Κάθε ματς ήταν πολύ κλειστό, πολύ έντονο και πολύ συναρπαστικό, γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τακτικά και πνευματικά, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς που οφείλονται στην υψηλή ένταση που παίζεται η σειρά, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι θα είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο για να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα και τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο προπονητής της Εφές.
Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κάρλος Περούγκα, έχοντας στο πλευρό του τον Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και τον Εμίλιο Πέρεθ.
Το πρόγραμμα της σειράς:
Game 1: Παναθηναϊκός – Εφές 87-83
Game 2: Παναθηναϊκός – Εφές 76-79
Game 3: Εφές – Παναθηναϊκός 77-81
Game 4: Εφές – Παναθηναϊκός 85-82
Game 5: 6/5, 21:45 Παναθηναϊκός – Εφές.
Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες του ΟΑΚΑ για τον σημερινό αγώνα
Στις 18.30, δηλαδή 3 ώρες και ένα τέταρτο νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα (21.45) θα ανοίξουν οι θύρες του ΟΑΚΑ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.
Η ανάρτηση:
Μήνυμα προς τους φιλάθλους μας 📩☘️
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς ενημερώνει πως οι θύρες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 18:30 για την αποψινή sold-out αναμέτρηση με αντίπαλο την @anadoluefessk (06/05, 21:45).
Ερχόμαστε στο γήπεδο νωρίς, στηρίζουμε την ομάδα ΜΟΝΟ με τη φωνή μας! 🙌… pic.twitter.com/haxDtXkopv
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) May 6, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Άδειασμα »Μαρινάκη σε Κυρανάκη: «Δεν θα επιδοτείται κάποιος για να πίνει»
- Lidl Ελλάς: Πρόσφερε 175.161 ευρώ στη UNICEF το Πάσχα
- Υπόθεση φρεγάτες – Γιάννος Παπαντωνίου: Ασκήθηκε αναίρεση για την απαλλακτική απόφαση
- Bloomberg: Η ΕΕ θα επιβάλει δασμούς σε αμερικανικά προϊόντα αξίας 100 δισ. ευρώ αν «δεν τα βρει» με τον Τραμπ
- ΕΣΠΕΝ: Οι προτάσεις που κατέθεσε στην ΡΑΑΕΥ για την αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας
- Ferrari: Αύξηση 17% στα καθαρά κέρδη με 412 εκατ. ευρώ το α΄ τρίμηνο και 13% στα έσοδα
- ΟΠΕΚΑ: Εως 30/05 η αξιοποίηση των παροχών του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για τους δικαιούχους του 2024
- Συνεργασία Tetra Pak με τη ΜΙΝΕΡΒΑ για την αναβάθμιση των συσκευαστικών μηχανών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις