Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ υπέβαλε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσταντίνος Ξιφαράς.
_x000D_
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ξιφαράς ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Οκτώβριο του 2013 συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.
_x000D_
Η παραίτηση υποβάλλεται ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για την αποκρατικοποίηση της εταιρίας με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: είτε να προχωρήσει η μεταβίβαση του 66% των μετοχών στην εταιρία SOCAR του Αζερμπαϊτζάν και εν συνεχεία (σύμφωνα με τις επιταγές της Κομισιόν) ο περιορισμός της συμμετοχής της αζέρικης εταιρίας κάτω από το 49%, είτε να μην επιτευχθεί τελική συμφωνία, οπότε το Δημόσιο σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις δια της νομικής οδού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Tesla: Τέλος εποχής για το Cybertruck;
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ θέλει να αφήσει πίσω του το Brexit – Το νέο πολιτικό στοίχημα
- Αυστρία: Γιατί οι επενδυτές ζητούν τα χρήματά τους από τα funds ακινήτων
- Χρέη σε Εφορία και ΕΦΚΑ: Ποιοι κερδίζουν από το επιτόκιο 3% και τις 120 δόσεις
- Συναγερμός για τα αποθέματα ντίζελ στην Αυστραλία: Το αδύναμο σημείο της
- Η γιορτή στην Ινδία που ανοίγει το χρηματιστήριο σε ημέρα αργίας
- Συντάξεις στην Ευρώπη: Ποιοι βγαίνουν νωρίτερα και ποιοι αργότερα
- Wall Street: Να αγοράσουν ή να πουλήσουν οι επενδυτές μετά τη μεγάλη αναταραχή;
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








