Παράνομη η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών
Παράνομη κηρύχθηκε η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, της ΟΣΥΠΑ και της ΕΝΗΜΑΕΚ στην 24ωρη απεργία που είχε εξαγγελθεί για την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου. Η απόφαση ελήφθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Όπως επισημαίνεται, οι πτήσεις δεν θα επηρεαστούν από τις αυριανές κινητοποιήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών θα εκτελεστούν κανονικά.
Η απεργία είχε προαναγγελθεί στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ για την 1η Οκτωβρίου. Μετά τη δικαστική κρίση, η παράμετρος των αερομεταφορών αποσύρεται από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της απεργίας, ενώ άλλοι κλάδοι εξακολουθούν να προγραμματίζουν συμμετοχή με διαφοροποιήσεις ανά μέσο και περιοχή.
Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε αντιμέτωπο με καθυστερήσεις, λόγω μείωσης του ρυθμού διαχείρισης πτήσεων από τους ελεγκτές. Η σημερινή απόφαση αναμένεται να περιορίσει περαιτέρω αναταράξεις στην αεροπορική κίνηση, εφόσον δεν υπάρξουν νέες παρεμβάσεις στη ροή πτήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: Ποιοι είχαν την ευθύνη των ελέγχων για τη λειτουργεία του εργοστασίου της «Βιολάντα»
- SOFTWeb - ADAPTIVE I.T. SOLUTIONS Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - Νoval Property Aνακοίνωση αλλαγής ανώτατων διευθυντικών στελεχών
- Wall Street: Κινείται πτωτικά, μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της Fed
- Δίκη για τις υποκλοπές: Χωρίς τις απολογίες των 4 κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε η αποδεικτική διαδικασία
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το «Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ για Μικρές Επιχειρήσεις»
- Titan: Τα 3,2 δισ. ευρώ άγγιξαν οι προσφορές για το ομόλογο των 350 εκατ. ευρώ
- ΗΠΑ: Άλμα 94,6% στο εμπορικό έλλειμμα τον Νοέμβριο από ένα μήνα πριν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








