Παράταση έως έξι μήνες στις διαδικασίες υποβολής δικαιολογητικών στο Κτηματολόγιο δίνει η κυβέρνηση λόγω χαμηλής προσέλευσης, με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά να καλεί όλους όσοι δεν έχουν ρυθμίσει τις υποχρεώσεις τους να σπεύσουν να το πράξουν.
Η παράταση δίνεται με τροπολογία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποδέχθηκε ο κ. Δημαράς, σημειώνοντας ότι ρυθμοί προσκόμισης των απαραίτητων εγγράφων είναι εξαιρετικά χαμηλοί, καθώς ο μέσος όρος κτηματογράφησης βρίσκεται περίπου στο 15%.
Η τροπολογία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Ηλία Καματερού, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που θα ψηφιστεί σήμερα και αφορά τη κύρωση σύμβασης δωρεάς μεταξύ ελληνικού δημοσίου του γενικού νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και των συνεκτελεστών της διαθήκης της Ελισάβετ Παπαγιαννοπούλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk: Σάρωσε η δημόσια προσφορά με υπερκάλυψη 6 φορές και τιμή διάθεσης 24,50 ευρώ η μετοχή
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Οδυσσέας Ζώρας: Συμμετείχε στο νόμο για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έγινε πρύτανης στο Keele Greece και τώρα καταγγέλλει «παλινωδίες» της Πολιτείας
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό, Χρήστος Καραδήμας 14 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων
- ΗΠΑ: Στο τραπέζι ο Νόμος Αμυντικής Παραγωγής για αύξηση της διύλισης πετρελαίου
- Ευρωαγορές: Ράλι ανακούφισης, όχι αλλαγή τάσης
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ το ιατρείο στο Κολωνάκι μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Σχολικά λεωφορεία στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας – 457 παραβάσεις σε 2.263 ελέγχους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







