«Ο κ. Λαζαρίδης ομολόγησε ότι εξαπάτησε το Δημόσιο και παρανόμησε», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη
«Ανεξήγητη η εμμονή του πρωθυπουργού να διατηρεί στο υπουργικό συμβούλιο τον κ. Λαζαρίδη, τη στιγμή που μέχρι και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν διακριτές αποστάσεις», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση του.
Αναφέρει ειδικότερα ότι «σήμερα σε συνέντευξη της στο Mega, η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε τον κ. Λαζαρίδη να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, γιατί η παραμονή του προκαλεί ‘πολιτικό βάρος’».
Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «ο κ. Λαζαρίδης ομολόγησε ότι εξαπάτησε το Δημόσιο και παρανόμησε» και υποστηρίζει ότι «ανάληψη πολιτικής ευθύνης με διατήρηση της καρέκλας, είναι εμπαιγμός στους πολίτες».
«Πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα διατηρεί το προσωπικό του ρουσφέτι;», ρωτά το ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζει: «Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι και η κυβέρνηση διατείνεται ότι δεν βλέπει τυχόν ευθύνες τους, αλλά να κρατά τον κ. Λαζαρίδη που δηλώνει ένοχος αναγνωρίζοντας πως έχει λάβει ποσά παρανόμως και ζητά να του καταλογιστούν εντόκως οι μισθοί που έχει λάβει αχρεωστήτως».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πετρέλαιο, ομόλογα και εταιρικά αποτελέσματα πυροδότησαν τις πωλήσεις
- L’Oréal: Πωλήσεις πάνω από τις προβλέψεις με «όχημα» τα premium καλλυντικά και την ανάκαμψη της Κίνας
- Gucci: Νέα πτώση πωλήσεων στο γ΄ τρίμηνο – Απομακρύνεται η προοπτική ανάκαμψης της Kering
- Ισχυρός σεισμός 7 Ρίχτερ συγκλόνισε το Θιβέτ στην Κίνα
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Ελλάδα και Αίγυπτος σε συνομιλίες για επέκταση της ΑΟΖ ανατολικά προς την Κύπρο
- Στο Ιπποκράτειο λόγω επεισοδίου προκάρδιου άλγους ο αναπληρωτής Υπουργός Γ. Κώτσηρας
- Dotsoft: Ανοίγει ο δρόμος για την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου – Αύξηση κεφαλαίου κατά 4 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








