Τράπεζες

Πειραιώς: Στα 3 δισ. ευρώ η ζήτηση για το πράσινο ομόλογο – Στα 3,15% το επιτόκιο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

H διάρκεια του ομολόγου είναι 3,5 χρόνια

Έκλεισε το βιβλίο προσφορών για το Senior Bond πράσινο ομόλογο της Τράπεζας Πειραιώς ύψους 500 εκατ. ευρώ, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 3,15% και τη ζήτηση να φτάνει τα 3 δισ. ευρώ.

H διάρκεια του ομολόγου είναι 3,5 χρόνια με δικαίωμα ανάκλησης στα 2,5 έτη δηλαδή το Δεκέμβριο του 2027.

Το βιβλίο προσφορών έτρεξαν οι BNPP, η Goldman Sachs, η HSBC, η JPMorgan, η Societe Generale και η UBS, με τη Moody’s να βαθμολογεί την έκδοση με Baa2.

Η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινίασε μια σειρά εκδόσεων τις οποίες θα πραγματοποιήσουν και οι συστημικές και οι μη συστημικές τράπεζες στο πλαίσιο των MREL. O προγραμματισμός για τη χρονιά αυτήν είναι ομολογιακές εκδόσεις περίπου 2,5 δισ. ευρώ οι οποίες αφορούν αντικατάσταση παλαιότερων που λήγουν ή αναχρηματοδότηση εκδόσεων στις οποίες προβλέπεται παρόμοια δυνατότητα.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu