Το έργο αφορά την υλοποίηση ενός σύγχρονου, Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Υποθέσεων για τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας
Η Performance Technologies A.E., σε ένωση με τη ΓΡΙΒΑΣ Α.Ε.Ε., ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση συνολικής αξίας περίπου €3 εκατ. με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση επιχειρησιακών δυνατοτήτων για την αντιμετώπιση ειδικών εγκλημάτων βίας».
Το έργο αφορά την υλοποίηση ενός σύγχρονου, Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Υποθέσεων (Case Management System) για τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), ενισχύοντας ουσιαστικά την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα στη διαχείριση σύνθετων και κρίσιμων υποθέσεων.
Η νέα λύση θα επιτρέψει:
- ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαχείριση υποθέσεων,
- ασφαλή και δομημένη επεξεργασία μεγάλου όγκου σύνθετων δεδομένων,
- ευφυή αναζήτηση και συσχέτιση πληροφοριών,
- καθώς και αυτοματοποίηση βασικών επιχειρησιακών ροών, κρίσιμων για την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών.
Πυρήνα της λύσης αποτελούν οι πλατφόρμες Case Management και Content Management της OpenText, οι οποίες αξιοποιούνται για την ολιστική διαχείριση υποθέσεων και ψηφιακού περιεχομένου, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ελεγχόμενη πρόσβαση και πλήρη ιχνηλασιμότητα των ενεργειών.
Η συνολική αρχιτεκτονική υποστηρίζεται από σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και δικτυακό εξοπλισμό διεθνών κατασκευαστών, όπως οι HPE και Cisco, διασφαλίζοντας υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και επιχειρησιακή συνέχεια για ένα έργο αυξημένης κρισιμότητας.
Με το συγκεκριμένο έργο, η Performance Technologies επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως αξιόπιστου συνεργάτη στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών του δημοσίου τομέα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε σύνθετα πληροφοριακά συστήματα και στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς τεχνολογικούς οίκους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Basketgate: Τέταρτη προφυλάκιση o Κορομηλάς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ, με «βραχιολάκι» Τσαρούχα, Πηλοΐδης
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








