Με 29χρονη εμπειρία σε υψηλόβαθμες θέσεις στον ξενοδοχειακό τομέα
Υψηλόβαθμος manager στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Intercontinental στα ΗΑΕ είναι πλέον ο Έλληνας Philipp Economou, καθώς εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στη θέση του περιφερειακού γενικού διευθυντή στην για το Ομάν, Κατάρ και Μπαχρέιν.
Με βάση το βιογραφικό του στο LinkedIn, ο κ. Economou είναι απόφοιτος του Swiss Alpine Center (SAC) της Ελβετίας, έχοντας βάση στο InterContinental Regency Bahrain, ενώ έχει επιτελέσει τον ρόλο της επίβλεψης του τμήματος operations στο Μπαχρέιν και την Ανατολική Επαρχία της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια ανέλαβε γενικός διευθυντής για το Μπαχρέιν και το Ομάν, πριν προαχθεί στη θέση του περιφερειακού γενικού διευθυντή.
Βρίσκεται στην IHG Hotels & Resorts από το 1995, τη στιγμή που η εμπειρία του περιλαμβάνει ηγετικούς ρόλους σε ξενοδοχεία IHG στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Μαϊάμι, το Άμπου Ντάμπι, τη Fujairah και το Μπαχρέιν.
Κατά όσα τονίζονται από την IHG, «έχοντας περισσότερα από 27 έτη εμπειρίας στο operation, ο κ. Economou έχει επιδείξει συστηματικά την ικανότητά του να ηγείται και να εμπνέει. Η δέσμευσή του στην ανάπτυξη ταλέντου και στη διαφοροποίηση του έχει προσφέρει μεγάλη αναγνώριση, όπως το 2022 IMEA Talent Impact Award. Ο κ. Economou, δίνοντας έμφαση στη σημασία στους επισκέπτες αλλά και στην ομάδα εργαζομένων, είναι γνωστός για το ανθρωποκεντρικό στυλ της ηγεσίας του. Ενισχύει μια κουλτούρα αριστείας υπηρεσιών και καινοτομίας, ωθώντας ομάδες υψηλών προδιαγραφών να δημιουργούν εξαιρετικές και αξέχαστες εμπειρίες. Η ηγετική του ικανότητα έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των ξενοδοχείων τα οποία διοικεί».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις