Ένας διαδηλωτής εκτόξευσε ντομάτες στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της πρώτης μετεκλογικής του εμφάνισης στη Γαλλία.
Ο επανεκλεγμένος πρόεδρος συναντούσε ψηφοφόρους σε μια αγορά στο Σερζί , βορειοδυτικά του Παρισιού, όταν έγινε στόχος επίθεσης με… ντοματίνια. Ο Γάλλος πρόεδρος δεν χτυπήθηκε άμεσα, καθώς επενέβη με ομπρέλες το προσωπικό ασφαλείας.
Ήταν η πρώτη φορά που ο Μακρόν βγήκε στους δρόμους μετά τις κάλπες της Κυριακής και η επίσκεψη ανακοινώθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων μόλις σήμερα το πρωί.
Όπως μετέδωσαν τα διεθνή πρακτορεία, επέλεξε την περιοχή όπου έλαβε λιγότερες ψήφους από τον αριστερό υποψήφιο Ζαν – Λυκ Μελανσόν στον πρώτο γύρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισχυρή ζήτηση για Qualco: Στα 5,46 ευρώ η τιμή διάθεσης της δημόσιας προσφοράς που καλύφθηκε 5 φορές
- Κικίλιας: Δημοπρατείται το έργο 2,5 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του λιμανιού της Τήνου
- ΗΠΑ και ΕΕ ετοιμάζουν πρόταση εκεχειρίας 30 ημερών στην Ουκρανία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Νέο ρεκόρ από τον DAX
- Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά για την δεύτερη δόση – Μέχρι 30 Μαΐου η καταβολή
- Ευρώπη Holdings: Η Intracom διέθεσε τα δικαιώματα στην αύξηση κεφαλαίου
- Κύκλωμα στα κτηματολογικά γραφεία: Στη φυλακή τρεις εμπλεκόμενοι – Έξι αφέθηκαν ελεύθεροι
- Ζαχαράκη στη Σύνοδο των Πρυτάνεων με 10 μέτρα για την βία στα Πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις