Μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, η οποία είναι διαθέσιμη σε περίπου 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, το κοινό μπορεί να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ εύκολα και γρήγορα, χωρίς ουρές και αναμονή, είτε με χρήση μετρητών είτε μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, θυμίζει σχετική ανακοίνωση.
«Η υπηρεσία της Tora Wallet στα καταστήματα ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να τακτοποιήσει τις οφειλές του και να πληρώσει τις υποχρεώσεις του με έναν πολύ απλό και γρήγορο τρόπο. Το ωράριο των καταστημάτων ΟΠΑΠ βοηθάει σε αυτό, καθώς ο κόσμος μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς τους καθημερινές και σαββατοκύριακα μέχρι αργά το βράδυ.
«Ειδικά για την καταβολή του ΕΝΦΙΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν το κατάστημά μας για την πληρωμή της πρώτης δόσης. Απομένουν λίγες ώρες ακόμα για την καταβολή της δεύτερης δόσης και όσοι θέλουν να προλάβουν την προθεσμία μπορούν να επισκεφθούν άμεσα ένα κατάστημα ΟΠΑΠ», τονίζει η Αναστασία Χαρακίδου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην πλατεία της Νέα Πεντέλης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.
Πληρωμή 300 και πλέον οργανισμών και επιχειρήσεων
Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.
«Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορούν να πληρώσουν περισσότερους από 300 λογαριασμούς οργανισμών και επιχειρήσεων μέσω της υπηρεσίας της Tora Wallet, χτίζοντας παράλληλα το αφορολόγητο όριο τους. Πολλοί πελάτες προτιμούν να έρχονται στο κατάστημα και να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους τα Σαββατοκύριακα, καθώς δεν εργάζονται και έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο», σημειώνει η κα. Χαρακίδου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΣΟΛ Crowe: Έσοδα €36,2 εκατ. και κέρδη €4,85 εκατ. για την εταιρεία με τους 267 ορκωτούς λογιστές
- ΤΡΙΟΥΜΦ ΑΒΕΕ: Βουτιά κερδοφορίας το 2025 παρά τη σταθερότητα των πωλήσεων
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στη ΦΑΜΑΡ
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Δεύτερη επιστροφή κεφαλαίου μέσα στο 2026
- Μετά την Κρήτη, Κέρκυρα και προσεχώς Αθήνα για την Melia Hotels
- Άννα Σμυρλιανού: Νέα Talent Aquisition Manager στην e-food
- Η Αίγυπτος έγραψε ιστορία: Στους «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά, απέκλεισε την Αυστραλία στα πέναλτι
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

