Στην πώληση ακινήτου που βρίσκεται στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού που διενήργησε η Πειραιώς Real Estate ως σύμβουλος πώλησης.
Πλειοδότης ανακηρύχθηκε η Τrastor ΑΕΕΑΠ.
To ακίνητο, αξίας 17,1 εκ. ευρώ και συνολικής έκτασης 8.936 τ.μ., είναι επταώροφο κτίριο γραφείων, με 4 υπόγεια με βοηθητικούς χώρους και χώρους στάθμευσης.
Η πώληση εντάσσεται στην στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς για την αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει και τα οποία διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate.
_x000D_
Κορμάς: Η ελληνική αγορά ακινήτων ήδη από το 2019, είχε αρχίσει να παρουσιάζει ουσιαστικά δείγματα ανάκαμψης
Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε σχετικά:
«Στην Πειραιώς Real Estate είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πώληση ενός σημαντικού ακινήτου τού σύγχρονου χαρτοφυλακίου μας.
Η ελληνική αγορά ακινήτων ήδη από το 2019, είχε αρχίσει να παρουσιάζει ουσιαστικά δείγματα ανάκαμψης και παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας, η ολοκλήρωση συμφωνιών αυτού του μεγέθους, όπως της πώλησης του κτιρίου στην συμβολή Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης, αναδεικνύει την αληθινή δυναμική και ανθεκτικότητα τού real estate. Ενός κλάδου που αναμένεται να πρωτοστατήσει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας αμέσως μετά την πανδημία, κερδίζοντας ταυτόχρονα το στοίχημα της ενσωμάτωσης των νέων ψηφιακών τεχνολογιών και της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής με στόχο την πράσινη, φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάρνεϊ: Σημείο καμπής συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για τις σχέσεις Καναδά – Κίνας
- Τουρκία: Αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο
- Βόρεια Μακεδονία: Την Κυριακή, 2/11 ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών
- Ιταλία: Πιθανή αύξηση της φορολογίας στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα 1/11 η νέα Αμερικανίδα πρέσβης
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 7 Νοεμβρίου
- Γεωργιάδης: Αφορολόγητες οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες στο Μάτι
- ΗΠΑ: Χωρίς στοιχεία για την απασχόληση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








