Στις 23.662 ευρώ ανέρχονται οι καταθέσεις του γγ του ΚΚΕ
Συνολικά εισοδήματα 76.080,34 ευρώ δηλώνει στο Πόθεν Έσχες για το φορολογικό έτος 2024 ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και δύο διαμερίσματα 60 και 45 τ.μ. στη Λαμία Φθιώτιδας, ενώ έχει καταθέσεις 23.662,54 ευρώ.
Συγκεκριμένα, ο κ Κουτσούμπας, στο σκέλος των εισοδημάτων, η δήλωση περιλαμβάνει ποσό 0,43 ευρώ από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα, καθώς και δύο εγγραφές καθαρού εισοδήματος από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και πρόσθετες αμοιβές, ύψους 43.347,94 ευρώ και 32.732,40 ευρώ αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει η παρατήρηση ότι οι αποδοχές που έλαβε από τη βουλευτική του ιδιότητα το 2024 αποτελούν, σύμφωνα με το καταστατικό του ΚΚΕ, έσοδα του κόμματος και κατατέθηκαν σε αυτό.
Οι τραπεζικές καταθέσεις που δηλώνονται βρίσκονται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και αθροίζονται σε 23.662,54 ευρώ. Συγκεκριμένα, καταγράφονται λογαριασμοί με υπόλοιπα 0 ευρώ, 4.737 ευρώ, 18.718,82 ευρώ και 206,72 ευρώ, με έναν από αυτούς να χαρακτηρίζεται ως ειδικός λογαριασμός βουλευτή.
Στο πεδίο της ακίνητης περιουσίας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας δηλώνει δύο διαμερίσματα στη Λαμία Φθιώτιδας. Το πρώτο έχει επιφάνεια κύριων χώρων 60 τ.μ. και το δεύτερο 45 τ.μ. Και τα δύο βρίσκονται στο ισόγειο, έχουν έτος κατασκευής το 1966 και έτος κτήσης το 1990. Δηλώνονται σε πλήρη κυριότητα 100% και αποκτήθηκαν με γονική παροχή.
Η δήλωση δεν εμφανίζει μετοχές, ομόλογα ή άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, μίσθωση τραπεζικής θυρίδας, οχήματα, συμμετοχές σε επιχειρήσεις ή δανειακές υποχρεώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Δεύτερη ημέρα διόρθωσης με τράπεζες και αντίβαρα Metlen, ΓΕΚ Τέρνα, Coca Cola
- Κρις Ρόκος: Ιδρύθηκε η ελληνική εταιρεία με έδρα την οδό Πλαταιών στην Αθήνα και κεφάλαιο 100 ευρώ
- Υπερδιπλασιάστηκαν οι καταγγελίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Τι συστήνει στους πολίτες
- CNL Capital: Προσωρινό μέρισμα 0,15 ευρώ ανά μετοχή – Στις 9 Δεκεμβρίου η πληρωμή
- Ακτή Καλαμίτσας: Στον Δήμο Καβάλας για 30 χρόνια τμήμα του ακινήτου της ΕΤΑΔ
- ΗΠΑ: Απότομη επιβράδυνση της απασχόλησης τον Σεπτέμβριο – Στο 4,2% η ανεργία
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 05 – 10 – 2026
- ΟΠΕΚ+: Μεταθέτει για τον Νοέμβριο την αξιολόγηση που θα κρίνει την παραγωγή πετρελαίου για το 2027
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








