"Θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει μια παγκόσμια σύγκρουση"
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει μια παγκόσμια σύγκρουση, αλλά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την απειλήσει. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος απευθυνόταν σε συγκεντρωμένες τάξεις Ρώσων στρατιωτών στην Κόκκινη Πλατεία.
Σε ομιλία του για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης, της επετείου της σοβιετικής νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Πούτιν τόνισε ότι οι δυνάμεις της Ρωσίας βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα μάχης.
«Η Ρωσία θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει μια παγκόσμια σύγκρουση. Αλλά ταυτόχρονα δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει. Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», δήλωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστροφή πινακίδων από το δήμο Αθηναίων τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
- Έφοδος ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών – Αντίδραση Καρυστιανού
- Άνοιξε το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα, όχι όμως στα Πράσινα Φανάρια
- Ερευνα NielsenIQ για ΣΕΛΠΕ για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός ΕΕ
- Σπάει κάθε φράγμα η καθαρή περιουσία του Έλον Μασκ – Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία
- Στην «ανηφόρα» το πετρέλαιο με τον Τραμπ να δηλώνει πως «βλέπει» πόλεμο με τη Βενεζουέλα
- Οι διαρθρωτικές αλλαγές που έφεραν οι ηλεκτρονικές πληρωμές στην ελληνική οικονομία
- Ο χρυσός έφερε στα «ταμεία», κέρδη άνω του 1% στην εβδομάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








