Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ΄αριθ. 799/2022 απόφαση της, κατ’ άρθρο 8 παράγραφο 3 του ν. 3959/2011, την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρεία με την επωνυμία «MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.», 100% θυγατρική εταιρεία της «ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.», επί της δραστηριότητας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας η οποία τελεί επί του παρόντος υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.».
_x000D_
H υπό εξέταση πράξη αφορά την αγορά της παραγωγής/προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε επίπεδο χονδρικής και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε επίπεδο λιανικής.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Άρα με την ως άνω Απόφαση της η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, έκρινε παρότι η εν λόγω συγκέντρωση εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού, στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του επιτελείου του Κιρ Στάρμερ λόγω της υπόθεσης Επστάιν
- Αγγιξε τα 6.50 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο του Διδυμότειχου
- Ανοιχτή πρόσκληση 360.000 ευρώ για startups και ΜΜΕ σε καινοτόμες λύσεις φυτικών πρωτεϊνών
- Τέλος στην ασυλία των funds ζητά το ΠΑΣΟΚ: “Να επιβληθεί ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια”
- Χαλαρά πέρασε από τις Σέρρες η ΑΕΚ 4-0 τον Πανσερραϊκό για την 20η αγωνιστική της Super League
- Ανετη νίκη για την Τακαϊτσι στην Ιαπωνία, εξασφαλίζει πάνω από τα δύο τρίτα των εδρών
- Ελπίδες για νίκη επί του προχωρημένου καρκίνου του πνεύμονα χάρη σε νέο εμβόλιο
- Aσχημη πτώση για τη γνωστή Αμερικανίδα αθλήτρια του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








