Σε έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines
Oύτε την επόμενη διετία συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στα σχέδια του βρετανικού κολοσού ένδυσης και αξεσουάρ, Primark, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βγήκε στη δημοσιότητα.
Στον αντίποδα, σχεδιάζει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα στη Γαλλία, καταλαμβάνοντας έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines, το οποίο λειτουργεί η Hammerson, στο Cergy.
Η ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής, που δεν αναμένεται πριν από το 2027, θα είναι η τελική φάση της επανατοποθέτησης της Primark στο Les 3 Fontaines.
Σύμφωνα με τον βρετανικό γίγαντα ακινήτων, η Primark «ήταν η μάρκα που ζητήθηκε περισσότερο από τους πελάτες» και θα προστεθεί στις 200 μάρκες που υπάρχουν ήδη στο Les 3 Fontaines. Οι μεγάλοι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν τις Sephora, Adidas, Mango, Footlocker και Zara.
Η Hammerson δήλωσε ότι άλλες σημαντικές υπογραφές λιανικής αναμένεται επίσης να ενταχθούν σε μια σειρά από πρόσφατα συμφωνημένες μάρκες, όπως η Jack and Jones.
Το Les 3 Fontaines είναι ο κορυφαίος αστικός προορισμός αγορών της περιοχής και ο Hammerson δήλωσε ότι η επέκταση «θα οδηγήσει σε σημαντική επισκεψιμότητα και θα αυξήσει την ήδη ισχυρή προσέλευση, με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 12 εκατομμυρίων (αύξηση 6% το 2024) και πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3% το 2024 «και η ισχυρή δυναμική συνεχίζεται το 2025», σημείωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καταργείται η Ανεξάρτητη Αρχή Πιστοληπτικής Αξιολόγησης, πριν λειτουργήσει στο υπ. Οικονομικών
- Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικούς άξονες
- Αλλάζουν οι ώρες λειτουργίας σε σταθμούς της Γραμμής 2 του Μετρό για σήμερα
- Θρίλερ στον αέρα με το αεροπλάνο του Πέδρο Σάντσεθ που προσγειώθηκε εκτάκτως στην Αγκυρα
- Ο χρυσός υποχωρεί λόγω των ανησυχιών για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
- Ανοδική πορεία των μετοχών στην Ασία εν μέσω νέων προτάσεων για τον Κόλπο
- Ολες οι καταβολές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ για την εβδομάδα έως 8 Μαϊου
- Νεκροί από σπάνια λοίμωξη σε κρουαζιερόπλοιο στον Ατλαντικό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








