Σε έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines
Oύτε την επόμενη διετία συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στα σχέδια του βρετανικού κολοσού ένδυσης και αξεσουάρ, Primark, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βγήκε στη δημοσιότητα.
Στον αντίποδα, σχεδιάζει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα στη Γαλλία, καταλαμβάνοντας έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines, το οποίο λειτουργεί η Hammerson, στο Cergy.
Η ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής, που δεν αναμένεται πριν από το 2027, θα είναι η τελική φάση της επανατοποθέτησης της Primark στο Les 3 Fontaines.
Σύμφωνα με τον βρετανικό γίγαντα ακινήτων, η Primark «ήταν η μάρκα που ζητήθηκε περισσότερο από τους πελάτες» και θα προστεθεί στις 200 μάρκες που υπάρχουν ήδη στο Les 3 Fontaines. Οι μεγάλοι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν τις Sephora, Adidas, Mango, Footlocker και Zara.
Η Hammerson δήλωσε ότι άλλες σημαντικές υπογραφές λιανικής αναμένεται επίσης να ενταχθούν σε μια σειρά από πρόσφατα συμφωνημένες μάρκες, όπως η Jack and Jones.
Το Les 3 Fontaines είναι ο κορυφαίος αστικός προορισμός αγορών της περιοχής και ο Hammerson δήλωσε ότι η επέκταση «θα οδηγήσει σε σημαντική επισκεψιμότητα και θα αυξήσει την ήδη ισχυρή προσέλευση, με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 12 εκατομμυρίων (αύξηση 6% το 2024) και πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3% το 2024 «και η ισχυρή δυναμική συνεχίζεται το 2025», σημείωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το «Taxisnet του νερού»: Ενας διαγωνισμός με …βάθος και οι ερασιτεχνισμοί της ΡΑΕΕΥ
- ΗΑΕ: Αναστολή πτήσεων των ιρανικών αεροπορικών εταιρειών μέχρι νεωτέρας
- PepsiCo: Αυξάνει τις τιμές σε πατατάκια, ντιπ και αναψυκτικά
- Reuters: Διαπραγματευτές ΗΠΑ και Ιράν εξετάζουν σταδιακή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ
- Η BNP Paribas στρέφεται στην Google Cloud για την τεχνητή νοημοσύνη
- Πετρέλαιο και ομόλογα έβαλαν φρένο στις ευρωπαϊκές αγορές
- Ερντογάν από τη Νέα Υόρκη: «Η Άγκυρα δεν αποτελεί εχθρό της Ελλάδας»
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








