Ακόμα ένας ανήλικος, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Πρόκειται για τον έκτο νεαρό από την παρέα των ανηλίκων που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο κατηγορούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς, αλλά εμφανίστηκε στις Αρχές αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Ο ανήλικος πήγε το πρωί στο ανακριτικό γραφείο με τους γονείς του και τον συνήγορό του και, μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί για την υπόθεση. Μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν αναζητείται πλέον άλλος ανήλικος στο εξωτερικό.
Οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες: συμμορία, ομαδικός βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία.
Οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».
Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς. Φέρεται να υποστήριξε πως: «Όταν ξεκίνησε το αστείο εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή! Στην αρχή απλώς κοιτούσα ενώ κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα με παρότρυνε να τραβήξω βίντεο την σκηνή με όλους τους εμπλεκόμενους φίλους μου. Το πρώτο βίντεο που τράβηξα το έστειλα αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους καθώς οι ίδιοι μου το ζήτησαν και σε κανέναν άλλο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ενωμένη Ιρλανδία θέλει ο Τραμπ: «Θα συμβεί» – Τι απαντά το Λονδίνο
- Θάνατος Μαζωνάκη: Νέες πληροφορίες – «Προσπάθησαν να διαγράψουν στοιχεία»
- Οι νέοι εκατομμυριούχοι της AI: Το άγνωστο «σύνδρομο» που εμφανίζεται στη Silicon Valley
- Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος του πολέμου με το Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική – Ήχησε το 112
- Δημοσκόπηση Prorata: Κυβερνητική αλλαγή ζητά η πλειοψηφία – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες μετά τη ΔΕΘ
- Γαλλία: 44 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου – Εξετάζεται δολιοφθορά
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, επί δεκαετίες στέλεχος του ΚΚΕ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








