Πρόστιμο 8.000 ευρώ επιβλήθηκε στο πολυκατάστημα Notos διότι λειτούργησε σήμερα ενώ δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από την Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς.
_x000D_
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή μεταβαίνει η Αστυνομία για να κλείσει το πολυκατάστημα ενώ επιβλήθηκε από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, 5.000 ευρώ πρόστιμο στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο.
_x000D_
Σύμφωνα με την απόφαση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου απαγορεύεται το άνοιγμα καταστημάτων σε εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, shop in shop και εκπτωτικά κέντρα στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου όπως για παράδειγμα είναι μεταξύ άλλων η Αττική.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην Ελλάδα το Samsung Pay βάζει νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό των digital wallets
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








