Τη διάθεση της κυβέρνησης να αξιολογήσει την πρόταση της Η’ αντιπροέδρου της Βουλής, Σοφίας Σακοράφα για δημιουργία γραφείου Τύπου στα δικαστήρια, σημείωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για θέματα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Γιάννης Οικονόμου.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού το ΜέΡΑ25 με θέμα «αναγκαία Προστασία της κοινωνίας από τον κανιβαλισμό των ΜΜΕ», με αφορμή τη διαχείριση της υπόθεσης του Κολωνού από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Οικονόμου συμφώνησε με την κ. Σακοράφα για την ανάγκη προστασίας της μυστικότητας των ανακριτικών διαδικασιών, λέγοντας ότι «δεν μπορεί το υλικό της δικογραφίας, σε καμιά υπόθεση, πολύ περισσότερο σε υποθέσεις που αφορούν ανήλικους, να είναι φειγ-βολάν στη δημοσία σφαίρα. Είναι κάτι απαράδεκτο».
Σημειώνω με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις της κα Σακοράφα «για το πώς πρέπει, από τα δικαστήρια, να διαχειριζόμαστε τα πράγματα. Νομίζω ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης, που είναι πιο αρμόδιο, θα αξιολογήσει τη σκέψη σας αυτή» απάντησε ο κ. Οικονόμου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σταθερές οι ασιατικές αγορές εν αναμονή των αποφάσεων της Federal Reserve
- Στα 107 δολάρια το βαρέλι το πετρέλαιο
- Wall Street: Κλείσιμο με πτώση με φόντο τις τιμές του πετρελαίου
- Στο σκοτάδι ο διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ για την ανίχνευση πυρκαγιών στο δίκτυο
- Προφυλακίστηκαν Γάκα και Θεοδωρόπουλος για το θάνατο του Μαζωνάκη μετά απο 18 ώρες απολογίας
- Star Bulk Carriers Corp. - Ανακοίνωση Τιμής Διαπραγμάτευσης
- Πιερρακάκης με Μερτς για ανταγωνιστικότητα και επιτάχυνση επενδύσεων
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κέρδη €83,4 εκατ. +22% στο εξάμηνο και «δύναμη πυρός» €2,2 δισ. – Οι παραχωρήσεις αλλάζουν το προφίλ κερδοφορίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








