Απαγορεύτηκε απόπλους πλοίου με μηχανήματα της εταιρείας
Την απαγόρευση του απόπλου του πλοίου «Βασίλειος» από το λιμάνι της Λεμεσού προς τον Πειραιά, διέταξε το Τμήμα Τελωνείων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου.
Ο απόπλους απαγορεύτηκε γιατί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου εκδόθηκε απόφαση του Επαρχικαού Δικαστηρίου Πάφου, που δεσμεύει τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού Ομίλου «Ιντρακάτ», ο οποίος ήταν φορτωμένος στο πλοίο για να μεταφερθεί στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να τερματίσει το συμβόλαιο με την εταιρεία για κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχου.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Alphanews.live, το πλοίο θα αναχωρούσε στις δύο το μεσημέρι από το λιμάνι Λεμεσού με προορισμό τον Πειραιά φορτωμένο με βαρέου τύπου οχήματα της εταιρείας και άλλο εξοπλισμό, που είχαν χρησιμοποιηθεί στα κατασκευαστικά έργα του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.
Ωστόσο, μετά το δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε το δικαστήριο κατόπιν αιτήματος υπεργολάβων του έργου που επικαλούνται οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας, το Τμήμα Τελωνείων σταμάτησε τον απόπλου του «Βασίλειος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Athens Innovation Summit 2025: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας καινοτομίας με καλεσμένο το νομπελίστα Demis Hassabis
- Unibios: Με ποσοστό 19,35% ο Αντώνιος Σβορώνος
- Βουλή: Ψηφίστηκε η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Κατά 37,8% αυξήθηκαν τα ενοίκια στην Αττική μέσα σε μια 5ετία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βούλιαξαν ελέω δασμών Τραμπ
- Επίσκεψη στελεχών της ΑΑΔΕ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Τα στοιχεία που ζήτησαν
- Trastor: Απέκτησε πολυώροφο κτήριο γραφείων έναντι 21,47 εκατ. ευρώ
- Aktor: Αγορά 1 εκατ. μετοχών από την Winex του Αλέξανδρου Εξάρχου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις