Απαγορεύτηκε απόπλους πλοίου με μηχανήματα της εταιρείας
Την απαγόρευση του απόπλου του πλοίου «Βασίλειος» από το λιμάνι της Λεμεσού προς τον Πειραιά, διέταξε το Τμήμα Τελωνείων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου.
Ο απόπλους απαγορεύτηκε γιατί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου εκδόθηκε απόφαση του Επαρχικαού Δικαστηρίου Πάφου, που δεσμεύει τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού Ομίλου «Ιντρακάτ», ο οποίος ήταν φορτωμένος στο πλοίο για να μεταφερθεί στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να τερματίσει το συμβόλαιο με την εταιρεία για κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχου.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Alphanews.live, το πλοίο θα αναχωρούσε στις δύο το μεσημέρι από το λιμάνι Λεμεσού με προορισμό τον Πειραιά φορτωμένο με βαρέου τύπου οχήματα της εταιρείας και άλλο εξοπλισμό, που είχαν χρησιμοποιηθεί στα κατασκευαστικά έργα του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.
Ωστόσο, μετά το δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε το δικαστήριο κατόπιν αιτήματος υπεργολάβων του έργου που επικαλούνται οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας, το Τμήμα Τελωνείων σταμάτησε τον απόπλου του «Βασίλειος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Η αποστολή Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου
- Κάρνεϊ: Σημείο καμπής συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για τις σχέσεις Καναδά – Κίνας
- Τουρκία: Αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο
- Βόρεια Μακεδονία: Την Κυριακή, 2/11 ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών
- Ιταλία: Πιθανή αύξηση της φορολογίας στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα 1/11 η νέα Αμερικανίδα πρέσβης
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 7 Νοεμβρίου
- Γεωργιάδης: Αφορολόγητες οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες στο Μάτι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








