Στο πλαίσιο της επετείου των 20 χρόνων του προγράμματος υποτροφιών Cosmote, είκοσι υπότροφοι απέκτησαν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, μέσα από την έμμισθη πρακτική τους άσκηση στον όμιλο OΤΕ. Οι εν ενεργεία φοιτητές, είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στις νέες τεχνολογίες, απασχολούμενοι σε διάφορους τομείς του ομίλου, όπως το IT Innovation Center, το Network Management Center, το IT Security, το ICT κ.ά.
Σε ειδική εκδήλωση καλωσορίσματος στην εταιρεία, οι υπότροφοι συζήτησαν και μοιράστηκαν τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου OΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, ενώ η Chief Officer Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου OΤΕ, Έλενα Παπαδοπούλου, τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη μετέπειτα καριέρα τους.
Πέρα από την εργασιακή εμπειρία, οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε workshop, λαμβάνοντας συμβουλές για τη διαδικασία των συνεντεύξεων στο πλαίσιο αναζήτησης εργασίας, καθώς και για τη σωστή συμπλήρωση των βιογραφικών και των προφίλ τους στο LinkedIn.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης με Μερτς για ανταγωνιστικότητα και επιτάχυνση επενδύσεων
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Κέρδη €83,4 εκατ. +22% στο εξάμηνο και «δύναμη πυρός» €2,2 δισ. – Οι παραχωρήσεις αλλάζουν το προφίλ κερδοφορίας
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πετρέλαιο, ομόλογα και επιτόκια έστειλαν τους επενδυτές σε άμυνα
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - IR REPORT
- Ρευστοποιήσεις στα ομόλογα: Στο 4,29% το ελληνικό 10ετές
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Μπέσεντ στο Κογκρέσο: Ισχυρό δολάριο, επιτυχείς επαναγορές ομολόγων και έλεγχος της τεχνητής νοημοσύνης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

