Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,09% στις 22.215 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για την έναρξη ισχύος των εμπορικών δασμών που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,09% στις 22.215 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί 0,99% τις 8.576 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC βουτάει 1,11% στις 7.832 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 1,11% στις 37.457 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται χαμηλότερα 0,87% στις 13.189 μονάδες.
Ο πρόεδρος αναμένεται επίσης να ανακοινώσει το σχέδιό του για αμοιβαίους δασμούς. Η κυβέρνηση Τραμπ έχει ονομάσει την 2α Απριλίου – την ημέρα που θα τεθούν σε ισχύ οι δασμοί του Τραμπ και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες κλαδικές εισφορές – «Ημέρα Απελευθέρωσης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυψέλη: Από το Σάββατο η καταγραφή των ζημιών στα σπίτια – «Κόκκινο» κτίριο και ενδεχόμενο εκκένωσης
- ΑΑΔΕ: Ειδοποιήσεις σε 55.000 φορολογούμενους για αδήλωτα αναδρομικά του 2020
- Σύνοδος Κορυφής 16/10: Παζάρι για 70 δισ. στην Ουκρανία και τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό
- ExxonMobil: «Άλμα» 4,5 δισ. δολαρίων στα κέρδη διύλισης το γ΄τρίμηνο λόγω εκτίναξης των περιθωρίων
- Καμπανάκι Μακρόν στην ΕΕ: «Κλείστε τον προϋπολογισμό τώρα, πριν οι εκλογές του 2027 μπλοκάρουν τη συμφωνία»
- Jumbo: Πάνω από το 5% αύξησε τη συμμετοχή της η FMR LLC
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






