Αγορές

Πτωτικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Financialreport.gr

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX διολισθαίνει 0,03% στις 24.901 μονάδες

Πτωτικές τάσεις στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων από τις αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας και της σημερινής απόφασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για τη νομισματική πολιτική.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX διολισθαίνει 0,03% στις 24.901 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 πέφτει 0,04% από τις 10.216 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί 0,83% στις 8.085 μονάδες

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,18% στις 45.362 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,39% στις 17.735 μονάδες.

Σήμερα, ο ολλανδικός γίγαντας κατασκευής τσιπ ASML ανακοίνωσε παραγγελίες που ξεπέρασαν τις προσδοκίες, ενώ οι προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2026 είναι επίσης υψηλότερες από τις εκτιμήσεις.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu