Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,21% στις 19.410 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με τους επενδυτές να εστιάζουν στη δημοσιοποίηση των εταιρικών κερδών τρίτου τριμήνου που είναι σε εξέλιξη και στις γεωπολιτικές εξελίξεις αναμένοντας και τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,21% στις 19.410 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,06% στις 8.262 μονάδες, όπως το Παρίσι ο CAC υποχωρεί 0,44% στις 7.470 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,08% στις 34.495 μονάδες όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,15% χαμηλότερα στις 11.815 μονάδες.
Τα εταιρικά αποτελέσματα έχουν αποδειχθεί ανάμεικτα, με πολλές τράπεζες να ξεπερνούν τις προσδοκίες αλλά το επενδυτικό κλίμα να παραμένει επιφυλακτικό.
Η Mercedes ανέφερε βουτιά 64% στα λειτουργικά κέρδη στο βασικό της τμήμα αυτοκινήτων, κατηγορώντας τις «ασθενέστερες μακροοικονομικές συνθήκες και τον έντονο ανταγωνισμό, κυρίως στην Ασία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις