Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι ρακοσυλλέκτης και αναζητείται
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (28/4) στις αστυνομικές αρχές, έπειτα από ένοπλο επεισόδιο στο κτήριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, στην περιοχή του Κεραμεικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας εισήλθε στον χώρο κρατώντας όπλο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν υπάλληλο στο πόδι. Ο τραυματίας δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.
Ο δράστης διέφυγε αμέσως μετά το περιστατικό και βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Στο σημείο μεταβαίνει ο διοικητής του ΙΚΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν και να συντονίσει τις απαραίτητες ενέργειες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας περιγράφεται ως ψηλός και αδύνατος, ενώ κατά τη στιγμή της επίθεσης φορούσε καπαρντίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που έφερε ήταν τοποθετημένο σε ειδική θήκη.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είναι ρακοσυλλέκτης. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα κίνητρα της επίθεσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Μαρίζα Πετράκου στο τιμόνι της μάρκας BYD στον Όμιλο Σφακιανάκη
- Ο Μπάιντεν φταίει για τις υψηλές τιμές στο πετρέλαιο, λέει ο Τράμπ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του «παραδέχεται» ανεπάρκεια των ελέγχων
- Δούκας: «Στην εισαγγελία το πόρισμα για τις καθιζήσεις από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








