Στην πλήρη αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων Δανειακών της υποχρεώσεων προχώρησε η R-ENERGY 1, πετυχαίνοντας σημαντικότατη μείωση του μεσοσταθμικού επιτοκίου χρηματοδότησής της.
Η αναχρηματοδότηση επετεύχθει σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς μέσω Project Finance.
Παράλληλα η Εταιρεία ανακοινώνει πως προχώρησε στην εξαγορά του συνολικού ποσοστού των μετοχών της Εταιρείας Πολυενεργειακή Μονοπρόσωπη ΕΠΕ που έχει στην κατοχή της Άδειες Παραγωγής Φ/Β Πάρκων συνολικής δυναμικότητας 18MW.
Επιπρόσθετα, η Εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά του συνόλου των μετοχών των Εταιρειών N-Wind Power, D-Wind Power, S-Wind Power, M-Wind Power και L-Wind Power.
Οι άνω Εταιρείες κατέχουν άδειες Παραγωγής Αιολικών Πάρκων συνολικής δυναμικότητας 15MW.
Τέλος, σημειώνεται ότι η Εταιρεία για την υλοποίηση των ανωτέρω έργων έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την εν λόγω Τράπεζα, ενώ έχει δεσμεύσει σημαντικά ίδια κεφάλαια για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ελπίδες για νίκη επί του προχωρημένου καρκίνου του πνεύμονα χάρη σε νέο εμβόλιο
- Aσχημη πτώση για τη γνωστή Αμερικανίδα αθλήτρια του αλπικού σκι, Λίντσεϊ Βον
- Eχθροί της Ιταλίας διαδηλώνουν κατά των Ολυμπιακών Αγώνων τονίζει η Μελόνι
- Ανετα ο Ολυμπιακός, 102-87 τον Προμηθέα στο ΣΕΦ για την Basket League
- Πρόσκληση για συμμετοχή στο Συμβούλιο της Ειρήνης αξιολογεί η Ελλάδα
- Διαμαρτυρία με τα τρακτέρ στην πόλη των Σερρών από τους αγρότες του Προμαχώνα
- Ο Γιώργος Παπανδρέου: Λάσπη και fake news τα περί Epstein
- Δήμας: Παρεμβάσεις σε Σκαραμαγκά και Μεταμόρφωση για αποσυμφόρηση της Αττικής. Αρκούν;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








