Όπως αναφέρει η New York Post η θερμοκρασία έξω ήταν στους -58 βαθμούς Κελσίου
Ράγισε το παρμπρίζ του πιλοτηρίου στα 40.000 πόδια σε ένα Boeing 787, με αποτέλεσμα να αλλάξει ο προορισμός της πτήσης.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, τρεις ώρες μετά την απογείωση της πτήσης από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Boeing 787-9 «υπέστη ζημία στο εξωτερικό στρώμα του παρμπρίζ του πιλοτηρίου», αναφέρει η εταιρεία, επισημαίνοντας ότι η ρωγμή διείσδυσε στο γυαλί, το οποίο «είναι κατασκευασμένο από πολλαπλά στρώματα».
Να σημειωθεί ότι το αεροσκάφος βρισκόταν σε υψόμετρο 40.000 ποδιών, ανάμεσα στη Γροιλανδία και την Ισλανδία, όταν συνέβη το περιστατικό και οι πιλότοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους επιβάτες οι οποίοι εξέφραζαν φόβους περί αποσυμπίεσης της καμπίνας.
Όπως αναφέρει η New York Post η θερμοκρασία έξω ήταν στους -58 βαθμούς Κελσίου. Δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε τη ζημιά κατά τη διάρκεια της πτήσης.
«Το εξωτερικό στρώμα που ράγισε εν μέρει είναι ένα μη δομικό, ανθεκτικό στη φθορά στρώμα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Virgin.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επεκτείνεται το κατάστημα αφορολογήτων ειδών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








