Διπλή ελληνική μάχη σε Ζάγκρεμπ και Λωζάνη με φόντο το ένατο ευρωπαϊκό χρυσό στους κρίκους και μια νέα κορυφαία επίδοση στο μήκος
Με την ελληνική εκπροσώπηση να βρίσκεται στο επίκεντρο, το αθλητικό πρόγραμμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου προσφέρει συγκινήσεις υψηλού επιπέδου.
Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Μίλτος Τεντόγλου, ρίχνονται στη μάχη για νέες διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις, στρέφοντας πάνω τους όλα τα βλέμματα των φιλάθλων.
Η αρχή γίνεται στις 19:00 με τη ζωντανή μετάδοση του τελικού των κρίκων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, το οποίο διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.
Ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, σφράγισε την πρόκρισή του στον τελικό πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 14,400 βαθμούς.
Ο Έλληνας πρωταθλητής μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 9ου ευρωπαϊκού χρυσού μεταλλίου της λαμπρής καριέρας του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στο αγώνισμα.
Η αθλητική δράση συνεχίζεται λίγο αργότερα στη Λωζάνη, όπου στις 21:15 το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Diamond League της World Athletics.
Ο Μίλτος Τεντόγλου, μόλις λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου, επιστρέφει στο σκάμμα για να αναμετρηθεί με την παγκόσμια ελίτ του άλματος εις μήκος.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στοχεύει σε μια ακόμη μεγάλη επίδοση που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του αγωνίσματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανατιμήσεις σε όλα τα πακέτα YouTube Premium στην Ελλάδα
- Η βιομηχανία ανέβασε ταχύτητα στη Γερμανία τον Ιούλιο – Ο καλύτερος μήνας από το 2022
- Ραντεβού με την κορυφή για Πετρούνια και Τεντόγλου
- Σεισμός στο ιταλικό banking με διπλό χτύπημα 34 δισ. ευρώ από τη Monte Paschi
- Σταθερά σε τροχιά υποχώρησης τα γερμανικά αποθέματα φυσικού αερίου
- Goldman Sachs και JPMorgan «ψηφίζουν» ευρωπαϊκές μετοχές: Γιατί επιστρέφουν δυναμικά στο επενδυτικό ραντάρ
- Πρώτη απεργία στη Hyundai μετά από μία δεκαετία για συντάξεις και τεχνητή νοημοσύνη
- Επικεφαλής HR στο σχολείο των rich& famous, St Catherine’s, η Ιλιάνα Κεχαγιόγλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








