Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε 260.000 ευρώ - Η συμμετοχή της Real Consulting διαμορφώνεται πλέον σε 97%
Η Real Consulting, κορυφαία ελληνική εταιρεία τεχνολογικού μετασχηματισμού και επίσημος συνεργάτης της SAP, ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι, στις 15 Ιανουαρίου 2026, προχώρησε στην απόκτηση επιπλέον ποσοστού 2% του μετοχικού κεφαλαίου της ρουμανικής εταιρείας Smart UX Development S.R.L., κατ’ εφαρμογή των όρων της από 04/07/2025 σύμβασης Δικαιώματος Προαίρεσης (Put /Call Option).
Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε 260 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική σύμβαση. Η εν λόγω συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της Real Consulting στον κλάδο των utilities – έναν τομέα που χαρακτηρίζεται από έντονες αλλαγές, αυξανόμενες απαιτήσεις και υψηλή ανάγκη για τεχνολογικές λύσεις αιχμής και έρχεται σε συνέχεια της απόκτησης ποσοστού 95% του μετοχικού κεφαλαίου της Smart UX Development S.R.L, η οποία είχε ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2025.
Η Smart UX Development S.R.L., με έδρα το Βουκουρέστι, εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υλοποίησης SAP S/4HANA Utilities, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των επιχειρήσεων Ενέργειας και Κοινής Ωφέλειας, καλύπτοντας την πλήρη διαχείριση έργων SAP — από στρατηγικό σχεδιασμό και αρχιτεκτονική λύσης, έως υλοποίηση, ανάπτυξη εξατομικευμένων εφαρμογών, βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη, καθώς και μακροπρόθεσμη υποστήριξη και αναβάθμιση λύσεων.
Με την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, η συμμετοχή της Real Consulting στη Smart UX Development S.R.L. διαμορφώνεται πλέον σε 97%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
- Λαγκάρντ: Η Ευρώπη αντιμετωπίζει πρωτοφανή κίνδυνο αποκοπής από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ο αναλυτής που «είδε» το 5% στα 10ετή προειδοποιεί: Το selloff στα ομόλογα δεν έχει τελειώσει
- Aegean: Αύξηση εσόδων και επιβατών, αλλά πίεση στην κερδοφορία από καύσιμα και Μέση Ανατολή
- Τραμπ: «Ο μόνος έλεγχος που χρειάζεται το AI είναι ένας ισχυρός και έξυπνος πρόεδρος»
- Αυτοκατανάλωση με νέους κανόνες: Τι αλλάζει για τα φωτοβολταϊκά και τα «πάνελ του μπαλκονιού»
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Πρόσκληση στην Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








