Το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 67.198.814,28 ευρώ, διαιρούμενο σε 57.434.884 κοινές μετοχές ονομαστικής αξίας 1,17 ευρώ η κάθε μια
Η εταιρεία «REDS Α.Ε.» (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 7ης Ιουλίου 2023 αποφάσισε, μεταξύ των άλλων, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των €8.040.883,76, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης κοινής, ονομαστικής, μετά ψήφου μετοχής της Εταιρείας από €1,3 σε €1,17 προς ισόποσο συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων.
Την 31.07.2023 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό καταχώρισης 3729084, η με αριθ. πρωτ. 3002774 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων (Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή – Γενική Διεύθυνση Αγοράς – Δ/νση Εταιρειών – Τμήμα Εποπτείας Εισηγμένων Α.Ε.) με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 5 και 8 του καταστατικού της Εταιρείας, σύμφωνα με την από 07.07.2023 απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.
Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται πλέον σε €67.198.814,28, διαιρούμενο σε 57.434.884 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας €1,17 η κάθε μια.
Η Επιτροπή Εισαγωγών και λειτουργίας αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών του XA ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή της στις 01.08.2023.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την Πέμπτη 03 Αυγούστου 2023 οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, ήτοι € 1,17 ανά μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BAT Ελλάς: Αλλαγή στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου
- Fed: Αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,75%-4% με δύο διαφωνίες. Το βλέμμα στον Δεκέμβριο
- Φυσικό αέριο: Έσπασε το φράγμα των 100 ευρώ στο TTF
- Προς συμφωνία Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Καναδά για κρίσιμες πρώτες ύλες
- Eurovision 2027: 36 χώρες είπαν το «ναι», σε εκκρεμότητα η συμμετοχή Ισπανίας και Σλοβενίας
- Ισραήλ: Εκλογικό αδιέξοδο με Νετανιάχου και Άιζενκοτ. Χωρίς αυτοδυναμία τα δύο στρατόπεδα
- Ισπανία: Τουλάχιστον 68 οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση δύο τρένων υψηλής ταχύτητας. Δεκάδες τραυματίες
- Προβάδισμα Νετανιάχου με 54 έδρες, αλλά χωρίς αυτοδυναμία στις εκλογές του Ισραήλ. Ρυθμιστές οι αραβικοί σχηματισμοί
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








