Αντικαθιστά την Δέσποινα Τσιαούση η οποία αποχώρησε από την εταιρία την 1η Μαρτίου 2024.
Kαθήκοντα επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου της Revoil αναλαμβάνει ο Δημήτριος Παπαγιάνναρος, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολουθεί η σχετική η ανακοίνωση:
Η Εταιρία REVOIL Α.Ε.Ε.Π. ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 και σε συνέχεια της από 4/6/2024 σχετικής απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής της μονάδας εσωτερικού ελέγχου της Εταιρίας ο κος Δημήτριος Παπαγιάνναρος, αντικαθιστώντας την κα Δέσποινα Τσιαούση η οποία αποχώρησε από την Εταιρία την 1η Μαρτίου 2024. Ο κύριος Παπαγιάνναρος πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4706/2020), ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης υπάλληλος, έχει λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρίας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρία ή σε Εταιρία του Ομίλου, ενώ διαθέτει κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για τη θέση αυτή.
Ειδικότερα ο κύριος Παπαγιάνναρος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα Πληροφοριακά & Επικοινωνιακά Συστήματα από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου. O κος Παπαγιάνναρος έχει εργασιακή εμπειρία σε θέσεις Εσωτερικού Ελέγχου Επιχειρήσεων, με τα τελευταία δύο χρόνια να εργάζεται ως εσωτερικός ελεγκτής Ομίλου, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίας πληροφορικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αποκαθήλωση Μητσοτάκη από Αντώνη Σαμαρά
- Κριτική σε Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική από Κώστα Καραμανλή
- Alpha Trust – Ανδρομέδα: Κάτω από 5% η συμμετοχή της Regina Company
- Φον ντερ Λάιεν: Λόγω αύξησης των τιμών του πετρελαίου, δεν θα μειώσουμε το πλαφόν στο ρωσικό
- Τραμπ: «Ο Χαμενεί είναι εύκολος στόχος, αλλά δεν θα τον βγάλουμε από τη μέση, προς ώρας…»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες καθώς η σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν κλιμακώνεται
- Ideal: Την Τετάρτη 18 Ιουνίου σε διαπραγμάτευση 8 εκατ. νέες μετοχές στο Χρηματιστήριο
- Alpha Bank: Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις