Απομένουν λεπτομέρειες για την μεταγραφή του
Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα του Παναθηναϊκού είναι ο Ρισόν Χολμς (2.06μ), με τον 31χρονο NBAer, όπως φαίνεται, να έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού.
Ο Ρισόν Χολμς ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση «5» μετά την υπόθεση Βαλαντσιούνας, με τον Εργκίν Αταμάν να βρίσκει στο πρόσωπο του 31χρονου Αμερικανού τον παίκτη που θα συμπληρώσει ιδανικά τη γραμμή των ψηλών.
Την είδηση περί νέας μεταγραφής και της συγκρότησης του καλύτερου ρόστερ όλων των εποχών έδωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναρτώντας έναν γάτο να υπογράφει στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Θυμίζουμε πως στο «5» ο Παναθηναϊκός έχει ήδη τους Ομέρ Γιούρτσεβεν και Ματίας Λεσόρ, με τον Γάλλο όμως να αναμένεται να καθυστερήσει να μπει στη δράση. Έτσι, η διαφαινόμενη απόκτηση του Ρισόν Χολμς ανεβάζει επίπεδο και δίνει στους Πράσινους μια ποιοτική λύση κοντά στο καλάθι.
Μετά την παρουσία του στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς ο Ρισόν Χολμς αναζητούσε εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κάτι που όμως δεν βρήκε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» και να ετοιμάζεται να τον ντύσει στα πράσινα.
Ο Ρισόν Χολμς αγωνίζεται από το 2015 στο NBA, όταν και έγινε ντραφτ από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στο No.47, ενώ έχει παίξει, πέραν των Φιλαδέλφεια Σίξερς, σε Φοίνιξ Σανς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας ΝέβΜάβερικς και Ουίζαρντς, μετρώντας 8,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής.
Την σεζόν που πέρασε στην Ουάσινγκτον είχε 7,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ σε 31 ματς και 17 λεπτά συμμετοχής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η συμφωνία για τη Γάζα από ΗΠΑ, Κατάρ, Αίγυπτο, Τουρκία – Τραμπ: «Αυτό χρειάστηκε 3.000 χρόνια»
- Στη φυλακή από τις 21 Οκτωβρίου ο Νικολά Σαρκοζί
- Πιερρακάκης στη Βουλή: Αύξηση του ΑΕΠ 2,2% το 2025 και 2,4% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη στη σκιά της εκεχειρίας στη Γάζα
- Alpha Bank: Αγορά 2,032 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 7,64 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Ιωάννης Μπρούτζος
- Alter Ego: Στις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις