Η απαγόρευσηπεριλαμβάνει επίσης τους υφυπουργούς Εμπορίου, Άμυνας και Ενέργειας, καθώς και τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Ρωσία Τζον Σάλιβαν
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι απέτρεψε απόπειρα του ουκρανικού στρατού να επιτεθεί στη νότια ρωσική περιφέρεια του Μπελγκορόντ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Το Ρόιτερς σημειώνει πως δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πληροφορία από ανεξάρτητη πηγή.
Εξάλλου η ρωσική Εθνοφρουρά (Rosgvardia) μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις αποκρούουν επίθεση υποστηριζόμενων από την Ουκρανία ένοπλων ομάδων κοντά στο χωριό Τιοτκίνο, στη δυτική ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, μετέδωσε σήμερα το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Στο μεταξύ, η Ρωσία απαγόρευσε την είσοδο στη Ρωσία σε 227 αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ, ανακοινώθηκε σήμερα από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Η απαγόρευση, η οποία ανακοινώθηκε μέσω του ιστοτόπου του υπουργείου, περιλαμβάνει επίσης τους υφυπουργούς Εμπορίου, Άμυνας και Ενέργειας, καθώς και τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Ρωσία Τζον Σάλιβαν.
Από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία, η Μόσχα έχει επιβάλει κυρίως συμβολικές απαγορεύσεις εισόδου σε χιλιάδες δυτικούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, τους οποίους κατηγορεί για «ρωσοφοβικές» ενέργειες και δηλώσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Uber: Προσφέρει 4.000 δολάρια σε οδηγούς για μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα
- Τραμπ: Συνυπέγραψε συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης
- Μητσοτάκης: Αναφορές στον ΟΠΕΚΕΠΕ και όχι στους υπουργούς του, που έκαναν ότι δεν ήξεραν…
- Δένδιας: Ορόσημο για τη νεότερη Ελλάδα η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου 1912
- Προπηλακίστηκε ο Βορίδης στην Κρήτη από κουκουλοφόρους
- Beo Grace: Τα νέα πολυτελή hi-end ακουστικά από την B&O
- Ζώντας τη μαγεία του Shakespeare and Company στο Παρίσι
- ΗΠΑ: Ενας νεκρός και έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Λίνκολν της Πενσιλβάνια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








