Επληξαν χώρους αποθήκευσης πυραύλων τύπου Sapsan
Ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν περίπου 300 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και έπληξαν χώρους αποθήκευσης πυραύλων τύπου Sapsan, ενώ σφοδρές μάχες συνεχίζονται στην επαρχία Ντονέτσκ, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν να αναχαιτίσουν τη ρωσική προέλαση, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και στρατιωτικούς bloggers.
Σε χωριστή ανακοίνωση, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) ανέφεραν ότι αποτράπηκε ουκρανική επίθεση με drones στον πυρηνικό σταθμό του Σμολένσκ, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποστήριξε ακόμη ότι οι δυνάμεις του εξασφάλισαν καλύτερες θέσεις μάχης κοντά στον οικισμό Ζολότι Κολοντιάζ, στην επαρχία Ντονέτσκ, αν και φιλο-ουκρανικοί χάρτες εμφανίζουν τις ουκρανικές δυνάμεις να έχουν περιορίσει την πρόοδο της Μόσχας.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, πολεμικά αεροσκάφη, drones και πύραυλοι χρησιμοποιήθηκαν για την καταστροφή ουκρανικών αποθηκών πυραύλων Sapsan σε διάφορες περιοχές της χώρας. «Τέσσερις κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες και 300 drones καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας», ανέφερε το υπουργείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Yum Brands πούλησε την Pizza Hut έναντι 2,7 δισ. δολαρίων
- Η ελληνική Mailo’s κάνει δυναμικό ντεμπούτο στον Καναδά
- Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Πρόστιμο 309.339 ευρώ στην Τottis Bingo για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους
- Κύπρος: Κόλαφος το πόρισμα για υποθέσεις διαφθοράς – Εξετάζεται ο Αναστασιάδης, αναφορά και σε Ριμπολόβλεφ
- Μητσοτάκη με Παναή (Amazon) για ενσωμάτωση της ελληνικής σε Kindle και Alexa
- Skoda Epiq: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου ηλεκτρικού SUV στην Ισπανία
- Μετωπική σύγκρουση DJI και Insta360 στα δικαστήρια για τα gimbal
- Πρεμιέρα για την πλατφόρμα “ΜΕΔ” που φέρνει διαφάνεια στη δευτερογενή αγορά κόκκινων δανείων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








