«Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι βαρύ πλήγμα στην ευρωπαϊκή ενότητα και την ευρωπαϊκή οικονομία», δήλωσε ο Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς στη Handelsblatt.
Ενώ την Παρασκευή το πρωί επικρατούσε πανικός στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ κατά την έναρξη των συναλλαγών σημείωνε κατακόρυφη πτώση κατά σχεδόν 15 τοις εκατό, ο Σάλλας δεν βλέπει για τη χώρα του μεγάλους κινδύνους λόγω του Brexit.
«Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, λόγω του μικρού μεγέθους και της διάρθρωσης των οικονομικών μας σχέσεων, οι επιπτώσεις του Brexit εκτιμώ ότι θα είναι περιορισμένες», δήλωσε ο Σάλλας στη Handelsblatt.
«Γι αυτό, θεωρώ, πως δεν δικαιολογούνται ακραίες και σπασμωδικές αντιδράσεις στην ελληνική αγορά», συνεχίζει ο πρόεδρος της μεγαλύτερης Τράπεζας της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σνάμπελ (ΕΚΤ) για Μ. Ανατολή: Η εκεχειρία δεν επαναφέρει την προπολεμική κατάσταση
- Η Maersk επιστρέφει στη Διώρυγα του Σουέζ – Πιέσεις 7% στη μετοχή λόγω φόβων για υποχώρηση των ναύλων
- Η Σαουδική Αραβία ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου στη μεγαλύτερη έκπτωση των τελευταίων 26 ετών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Χαμηλές πτήσεις με μεικτά πρόσημα – Απογειώθηκε η EasyJet
- Φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Η Microsoft απολύει 4.800 εργαζομένους και προχωρά σε ριζική επανεκκίνηση του Xbox
- Απάτη 4 εκατ. ευρώ σε βάρος ναυτιλιακής της εφοπλίστριας Μελίνας Τραυλού
- QNR: Τι απαντά για την εξαγορά εταιρείας πληροφορικής στην Πολωνία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








